Gå til innhold

HAR DU PROBLEMER MED Å SKJØNNE NORSK???...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Nope.. gravid på første ett uhell denne gangen også. Så trenger ikke kiss kiss. Jeg hadde ikke hengt her om jeg ikke var gravid "lille venn".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dumme kjerringer. Meld dere ut!

 

Dere må tåle at man ikke er enige med flertallet!! Slutt å vær så jævla FEIGE sjæl. dere erlike anonyme alle sammen. Krangler med folk dere ikke kjenner.

 

Hovedlinnleggeren er nok en dere vet hvem er. Som dere skriver med og søker råd hos hver enda dag..

 

Dere er og blir en gjeng feigiinger- som alle søker trøst hos noen dere ikke kjenner... masse suggesjon er viktig, skjønner man...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kan umulig være voksen og heller ikke gravid som skrev det første innlegget! må le av den barnsligheten og den uerfarenheten og tror at statistikken er det rette innen sa og ma..og at bare man vet div ting så skal man ikke bekymre seg..nei denn linken skulle vær flyttet til krangle siden..og er nok en grunn for at det skrives som anonym!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jeg er førstegangs, jeg og blir slettes ikke redd av å lese om bekymringer, spontanaborter osv osv her inne.. jeg hører jo om slike ting uansett! jeg bruker selv denne sida for å få greie på ting, og for å snakke med andre som har det på samme måte, uansett om det er på godt eller vondt. masse ut av det jeg spør om her inne kunne jeg nok heller slått opp på google eller lest om i en bok, men noen ting foretrekker jeg å snakke med andre mennesker som har opplevd/opplever det samme!

 

hva mener egentlig du at vi skal snakke om her inne? skal vi late som at å gå gravid er noe som ender godt for alle, og som ikke innebærer smerter, plager og usikkerhet? skal vi bare sitte å snakke om bleier og leker og andre temaer som vi er sikre på at ikke kommer til å skremme førstegangsfødene? hei, vi burde kanskje ikke prate om fødsler heller, så fremst det ikke er noen som hadde en så fin fødsel at de ikke en gang oppdaga at de hadde født før barnet lå i armene hennes??

 

la nå folk få spørre og lure om det de vil, og de innleggene du synes virker dumme kan du la være å svare på, så kan du la oss andre som er her inne for å ha folk å snakke med og å dele erfaringer ta oss av dem i stede.

 

vil bare understreke at jeg er førstegangs og jeg blir ikke redd av å høre om svangerskap som går galt, de som blir redde av det får heller holde seg unna sider hvor SA er en naturlig del av samtaleemnet! -en SA kan skje hvem som helst, sånn er det jo bare! man kan jo ikke gå rundt med lukkede øyne og ører og tro at alt bestandig går fint, e rså lei av at folk sier at man skal ta hensyn til førstegangsfødene, vi blir da vel ikke reddere fortere enn andregangsfødene??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå fikk jeg meg en god latter :) Glad ejg ikke er så angrepet av hormoner i svangerskapet som hovedinnlegger er :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...