Gå til innhold

Noen som har en digg oppskrift på strimla kyllingfilèt??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

pleier å ta litt olje og masse godt krydder og marinere kjøttet litt, koker ris og og steker det sammen med rå grønsaker, steker kyllingen etterpå, blander alt sammen og tar det med en saus jeg har lyst på, nam nam,

 

og om jeg har hele kylling fileter, tar jeg en oste skive eller to oppå og lar det smelte når kyllingen en ferdig stekt, det er også kjempe godt

Mariner dem i litt olje som du tilsetter salt, pepper og provencse krydder (elelr noe annet) og stek i stekepannen sammen med sopp, evt paprika, løk eller det du liker rett og slett :-) Hell over 3-4 dl matfløte og tilsett ca 1/2 pose tacokrydder og litt salt og pepper (smak til) og la det koke i noen minutter. Server med båndpasta (sånn flat spaghetti) og salat.

Anderledes wok

 

Kryddre og stek strimla kylling, løk og hakket hvitløk. (vanlig kyllinggrillkrydder går helt greit, evt om en har de i marinade, og lar mariaden renne av før en steker) Ha oppi gulrot i tynne staver, blombål i små buketter som får frest seg litt sammen med kyllingen.Så haes brokkoli i små små bukketter i, samt en putt rømme (+ 1ts sukker, så den ikke skiller seg så fort) og litt fløte til passe mengde saus) La dette stå og puttre litt så sausen tykner litt og grønnsakene er passe. Noen få minutter.

 

Ha ris, potetkuler osv inntil.

 

Dette syns vi er godt, like godt med storefekjøtt også.

taco :) lag taco som vanlig bare at med hele kyllingbiter og jeg pleier å marinere bitene i kryddere før jeg steiker det

 

pizza :) bruker tacokrydder igjen jeg for det blir så digg. mariner kjøttet og legg utover med det du liker best på pizza

 

kylling og nudler:) kok opp nuddelvannet med nuddelkrydderet og litt ekstra salt og ha oppi kyllingbitene en stund før du tar oppi nudlene, bare pass på at det ikke blir for mye vann i forhold til krydderet, du kan godt koke det du vil av grønnsaker i vannet også

 

aner ikke hva dette heter men det er digg :) steik kyllingbitene og krydre de litt ekstra godt. legg de i en ildfast form. legg over bananbiter 1 banan delt på langs og deretter i 2 igjen er grei størrelse. visp en boks med fløte til litt stiv krem og vend inn en flaske heinz chilisaus, smak til så det blir passe sterkt i din smak. hell chilikremen over i formen og legg bacon-strimler og peanøtter på toppen. stekes på ca 200 grader til baconet er crispy

 

 

Annonse

Hvis du liker det litt sterkt så syns jeg kylling i sweet chilli saus er godt. Stek kyllingen, ha i wok grønsaker (fåes i frysedisken) og sweet chilli saus og litt vann så det ikke koker inn med en gang. Kok pasta til. Alle typer blir godt. Jeg har ofte litt ekstra sweet chilli saus på til slutt.

Prøvd å snitte kyllingfiletene og legge ost og en skive hamburgerrygg inni kyllingfileten? Og steke den i stekeovnen? DET er godt det! Kan også snurre den i egg og så i griljeringsmel, men syns det er vel så deilig uten jeg. Blir så mye styr med det griljeringsmelet.

Kyllingfilet med fløtesaus: Stek kyllingstrimlene ha oppi paprika, hvitløk, løk, champignong. Ha i en del smør og ha i en pk. fløte. Kokes en liten stund. Ha fersk pasta til.

 

 

Snitt opp kyllingfileten på langs, ha i mozzarellaost, pensle kyllingfileten med pesto og snurr bacon rundt. Ha i ovnen på 200 grader.

Ha ris og en god salat til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...