Gå til innhold

Hva slags kjøtt til kålrotstappe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har så lyst på det i dag.

Fortsetter under...

Skrevet

Eller kanskje Vossakorv.

Eller salt lam.

Må ihvertfall være noe salt, kanskje også røkt.

Skrevet

Er det bare å koke?

Skrevet

Ja! Fyll kaserollen halvfull med vann, ha kjøttet oppi som det er.

La det trekke et par timer, ta det opp og rensk det i fine biter.

Så har du oppi kjøttet igjen, og en pose med gul ertersuppe (For kraften sin del) deretter har du oppi kålrota og potet om du bruker det.

 

Når kålrota er ferdig, tar du den opp og ordner stappe.

Spe på med kjøttkraft.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...