pippis mamma Skrevet 8. oktober 2007 #1 Skrevet 8. oktober 2007 I dagligvarebutikker? altså vanlig bløtkakebunn?
Sara Rompompei Skrevet 8. oktober 2007 #2 Skrevet 8. oktober 2007 Det tror jeg ikke du gjør, men om du går til bakeren kan det hende de har... Jeg har oppskrift om du skulle trenge det
It's all about me Skrevet 8. oktober 2007 #3 Skrevet 8. oktober 2007 Baker Brun har, men det er det eneste stedet jeg har funnet det. Dårt er det også, noen-og-60,-
It's all about me Skrevet 8. oktober 2007 #5 Skrevet 8. oktober 2007 Ellers så skal Toro sin Lys Kakemix være bra til å lage sukkerbrød, står til og med oppskrift bakpå pakken. Men har ikke testet selv ennå da.....
pippis mamma Skrevet 8. oktober 2007 Forfatter #6 Skrevet 8. oktober 2007 Ja, kan jeg ikke få oppskrift hos deg, har prøvd ei før, men den fikk jeg ikke til:(
Sara Rompompei Skrevet 8. oktober 2007 #7 Skrevet 8. oktober 2007 Jeg får best resultat når jeg bruker rød semper. Fremfor Toro sine melblandinger. Mye lettere å blande ut semper. Denne kakebunnen er kjempegod, merker ikke noe til at den er glutenfri Glutenfritt sukkerbrød 4 egg 2 dl sukker 1 3/4 dl rød semper 1 dl potetmel 2 ts bakepulver Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt forsiktig i det tørre, bland med slikkepott. Hell deigeni en rund kakeform (26 cm). Stekes på 180 gr. i 25-30 min
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå