musemor... Skrevet 6. oktober 2007 #1 Del Skrevet 6. oktober 2007 Kan man spise spekeskinke hvis den har vært frosset et par dager??? Har fått fantastisk parma-skinke rett fra Italia, det er det beste jeg vet, og begynner nesten å gråte hvis jeg ikke kan spise den!!! Trodde at jeg endelig hadde full kontroll på hva man kan spise og ikke, men nå ble jeg litt usikker, noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
musemor... Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter #2 Del Skrevet 6. oktober 2007 Der fant jeg svaret: Listeria bakterien dør ikke ved frysing, så da tar jeg ikke sjansen på det. :-( Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå