hallohallo- mor til 3 søte små Skrevet 6. oktober 2007 #1 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg brukte ikke opp alt til maten i går og lurer på om det går ann å fryse de (kjøpte sånne poser med urter i), regner ikke med at de holder seg så lenge i kjøleskapet...
meg & to små vampyrer Skrevet 6. oktober 2007 #2 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg har forsøkt det og ,med noen urter går det fint. Slik limeblader går bra basilikum og kruspersille også. Koriander gikk ikke fint hos meg, den blei rar etterpå.
hallohallo- mor til 3 søte små Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter #3 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg har mynte, oregano og timian. Kanskje jeg bare skal prøve og se hvordan det går? Takk for svar:)
meg & to små vampyrer Skrevet 6. oktober 2007 #4 Skrevet 6. oktober 2007 Ja, bare å rpøve. Om alternativet er å kaste, så er det jo bedre å prøve. Mynte kan du jo evt tørke på svak varm i ovnen? Kanskje de andre to også. Og så oppbevare de i lufttett boks. Om du skal fryse anbefaler jeg å fryse de i porsjonspakninger! Lettere å ta ut og bruke da!
hallohallo- mor til 3 søte små Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter #5 Skrevet 6. oktober 2007 Ja kanskje det? Noen andre som har erfaringer?
ApriIbaby Skrevet 6. oktober 2007 #6 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg fryser Timian, Rosmarin. Persille, Basillikum og gressløk hele tiden. Det går helt fint, men den blir "slapp" og våt - så er ikke noe å ha i salat eller til pynt. Men smaken er like god!
hallohallo- mor til 3 søte små Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter #7 Skrevet 6. oktober 2007 Ok, da prøver jeg, takk for svar:)
dumme mamma Skrevet 6. oktober 2007 #8 Skrevet 6. oktober 2007 jeg pleier å fryse kruspersille. Klipper den av å fryser i porsjonsposer, slik at jeg bare tar opp en og en pose og slipper å tine det jeg ikke skal bruke
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå