Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2007 #1 Del Skrevet 4. oktober 2007 skal snart til Skottland og england, og lurer på om det er matvarer der som vi kan spise her hjemme, men som vi bør holde oss unna der? tenker spesielt på kjøtt, har jo vært så mye rart i kjøttet i england... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 4. oktober 2007 #2 Del Skrevet 4. oktober 2007 Du må i alle fall passe på at kjøttet er gjennomstekt. Ellers sies det jo at man ikke skal spise salat som serveres ute, da man ikke vet om den er vasket godt. -Vet ikke om dette gjelder kun i sydenstrøk eller om det gjelder vestlige land oxo. Men er jo greit å være forsiktig. Egg må også være helt hardkokt, hvis du skal spise det. Det var det jeg kom på Kos deg på tur! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesnupp Skrevet 4. oktober 2007 #3 Del Skrevet 4. oktober 2007 og så må du passe på at det er brukt pasteurisert melk i melkeprodukter du spiser.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fullrulle86 Skrevet 4. oktober 2007 #4 Del Skrevet 4. oktober 2007 jeg var selv i skottland for en uke siden. tror du kan spise alt der. bare pass at kjøttet er gjennomstekt. Skottland kan ikke sammenlignes med syden når det gjelder mathygiene. kan en spise salat i norge kan en også det i skottland:o) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 4. oktober 2007 #5 Del Skrevet 4. oktober 2007 Men man skal jo passe på å vaske salaten her i Norge oxo... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå