Gjest Skrevet 26. september 2007 #1 Del Skrevet 26. september 2007 Kan jeg spise det hvis jeg gjennomsteker den HELT?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mossik en av hver pluss en til Skrevet 26. september 2007 #2 Del Skrevet 26. september 2007 Hei. Selvfølgelig kan du spise det, så fremt det ikke kommr fra et område med mye et eller annet. Sjekk matportalen.no. Du kan også fryse ned kjøttet i 24 timer, og da trenger du ikke steke det grått, men kan ha det deilig rød/rosa.. nam nam. Kos deg med reinsdyr Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 26. september 2007 #3 Del Skrevet 26. september 2007 OK, takk for svar.... Blir jo helt tullete av alt det man kan og ikke kan spise..... Kommer til å kjøpe reinsdyr i butikk i Asker så da er det sikkert OK... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå