Joolimooli Skrevet 24. september 2007 #1 Skrevet 24. september 2007 Fløte? Rømme? Noen som vet? Skal bake etter engelsk oppskrift...
Gjest Skrevet 24. september 2007 #4 Skrevet 24. september 2007 Er hvertfall ikke fløte, er det ikke rømme?
meg & to små vampyrer Skrevet 24. september 2007 #5 Skrevet 24. september 2007 heavy cream Heavy cream, also called heavy whipping cream, is whipping cream with a milk fat content of between 36 and 40 percent. Whipping cream will double in volume when whipped. Heavy cream is not the same as the British double cream. Double cream has 48% butterfat, 8% higher than the highest-fat cream available in the United States Så kremfløte da eller?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå