Gå til innhold

Hvordan lager dere brun saus fra bunnen av??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gud, jeg har helt glemt det:-O Fort, noen som kan??

Skrevet

To ss smør, 2 ss mel, kraft, eller vann og buljong, og sånn fargestoff (står helt stille på navn her nå)

 

Skrevet

Eller så tar jeg kraften, og heller oppi sånn brun maizena jevner...

Skrevet

Sukkerkulør? Har brun jevning også? Åhh, tror ikke jeg har mer buljong igjen.. går det uten tro?

Skrevet

Ja, sukkerkulør, sånn sort liten greie med gult lokk...

Buljongen lager smaken på sausen... Men kan jo prøve med krydder...

Men har du mye kraft så kan du bare ta maizena brun jevner oppi, eller du kan lage jevning selv med vann og mel...

Skrevet

Jeg lager det sånn:

 

smelter 3 ss smør

har i 3 ss mel, bruner dette i panna.. rør hele tiden så blir det ikke svidd.

Tilsetter vann, kanskje 5 dl og en buljongterning, koker opp og lar det koke til det er tykt.. har i litt sukkekulør, sånn svart guffe, men det trenger du ikke, det smaker ikke noe.

Putter i salt, pepper og litt kjøttkakekrydder og kanskje en dæsj rømme, creme fraishe, melk eller fløte..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...