Mammahjertet Skrevet 13. september 2007 #1 Del Skrevet 13. september 2007 Det er vel helt greit hvis den er varm eller? Hvis man feks har det på pizza eller ostesmørbrød? Utrolig hvor lite jeg husker fra sist gang.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lu266 Skrevet 13. september 2007 #2 Del Skrevet 13. september 2007 Jeg spurte legen min om dette, og han sa det var greit. Upasteurisert ost bli jo på en måte pasteurisert når den varmebehandles. "rå" (speket eller røkt osv) fisk/ kjøtt er jo ikke rå lenger når den stekes på pizza e.l. Når det gjelder ferskvannsfisk og tropisk fisk er det pga miljøgifter i kjøttet at vi ikke skal spise den, og disse brytes ikke ned av varmebehandling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tone med ny spire :) Skrevet 13. september 2007 #3 Del Skrevet 13. september 2007 Jeg lever i trua om at hvis det er stekt, (Selv speket chorizo pølse på pizza) er ok. Hvis ikke blir det jo stusselig da....når det er det man har lyst på mener jeg. Det må ha blitt varmet opp til x grader så dør bakteriene Ja det må jo være der noen minutter og da.... Selv har jeg fundert litt på egg og produkter basert på rå egg/eggeplomme (f.eks. aioli, majones, remulade etc.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. september 2007 #4 Del Skrevet 13. september 2007 hva med kaviar? det kommer jo fra fisk..kan man spise det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå