Gå til innhold

Oppskrift på kjempe god langpanne/skuffekake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har en god oppskrift på dette??

Gjerne både med og uten sjokolade :-)

 

Tenkte det var på tide å begynne å bake litt, så det er litt i hus til besøkene kommer :-)

 

Mottas med takk!

 

Fortsetter under...

Skrevet

Banankake

4 egg

2 kopper sukker

piskes sammen

4 bananer piskes / moses sammen med 2 kopper sukker

2 kopper smeltet margarin (250 gr)

1 1/2 dl melk

6 kopper mel (600 gr)

4 ts bakepulver

4 ts vaniljesukker

2 ts natron

Stekes i 30-40 minutter på 200 °C

Bruk ei sånn langpanne som man får kjøpt med lokk det er passe størrelse, hvis du bruker hele langpanna i stekeovnen, bruk mer røre

Skrevet

22

Daim kake

3 eggehviter

2 dl sukker piskes.

Tilsett 1 dl hakkede mandler og litt bakepulver.

Stek ved 180 °C i 45 minutter.

Fyll

3 eggeplommer

100 gr sukker piskes til eggedosis

3 dl pisket kremfløte og 3 plater daim sjokolade hakkes og tilsettes.

Brownies med kakao

400 gr margarin

1 kg sukker

8 egg

12 ss kakao

2 ts vaniljesukker

7 dl hvetemel

Smelt og avkjøl margarinet. Ha egg og sukker i en stor bakebolle og pisk

sammen med en stålvisp (ikke pisk eggedosis). Rør i margarinet, kakao

og vaniljesukker. Tilsett deretter hvetemelet og bland sammen til en jevn

deig. Ha eventuelt i hakkede nøtter til slutt (se tips).

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm).

Stek midt i ovnen ved 170°C i ca 40 min.

Avkjøl i langpannen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i passe store firkanter. Pynt kakestykkene eventuelt med litt

melisdryss.

Skrevet

dette var jo litt tull, var browniesene som skulle med, ikke den over

 

Brownies med kakao

400 gr margarin

1 kg sukker

8 egg

12 ss kakao

2 ts vaniljesukker

7 dl hvetemel

Smelt og avkjøl margarinet. Ha egg og sukker i en stor bakebolle og pisk

sammen med en stålvisp (ikke pisk eggedosis). Rør i margarinet, kakao

og vaniljesukker. Tilsett deretter hvetemelet og bland sammen til en jevn

deig. Ha eventuelt i hakkede nøtter til slutt

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm).

Stek midt i ovnen ved 170°C i ca 40 min.

Avkjøl i langpannen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i passe store firkanter. Pynt kakestykkene eventuelt med litt

melisdryss.

Skrevet

Sitron eller sjokoladekake

 

250 gr margarin (150gr)

500 gr sukker (300gr)

450 gr hvetemel (300gr)

3 ts bakepulver (2ts)

2 1/2 dl melk (1 stor kopp)

6 egg (3)

hvis sjokolade: tilsett kakaopulver

Rør sukker og margarin hvitt.

Ha i egg, ett av gangen. Bland så med mel og melk hver sin gang.

Sitron: Melis, vann og sitrondråper

Sjokolade: Margarin 50 gr, Melis 400gr, Kaffe 2ss, Vaniljedråper

Stekes i langpanne hvis du bruker den største oppskriften, i rund for med den minste

 

Skrevet

Sjokoladekake i langpanne

 

1 liter kefir

8dl sukker

2dl smeltet smør

3ts natron

3ts kanel

1 liter hvetemel

Bakekakaopulver etter fargen/smak på kaken ca. 6-7ss

 

Glasur

500gr. Melis (modereres såklart etter hor mye som trengs)

Smeltet smør ca. 2dl

Kokt kaffe 4-5ss

Vaniljesukker 2ts ca.

Bakekakaopulver ettersom farge/smak

 

 

1 Kefir og sukker sammen til sukkeret er smeltet.

2 Smeltet smør, natron & vaniljesukker blandes i.

3 Hvetemelet spes i litt etter litt.

4 Kakaopulveret blandes i sammen med kanel.

5 Stekes i kald ovn på 200 grader

 

Fyllet

1 Melis og smør blandes sammen

2 Så kakaopulver og vaniljesukker.

3 Så blandes kaffen i ettersom trengselen

 

Denne er fersk i ca 3-5 uker etter bakedag så fremt ytterste og avskjærte deler blir beskyttet i noe slik at luft ikke kommer inn:)

ALLE ELSKER DENNE KAKEN ihvertfall de "300 pers" jeg har lagd til.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...