PAVEEL Skrevet 3. september 2007 #1 Skrevet 3. september 2007 holder på å lage plommesyltetøy, kokt. skal fryse det så lurer på å ta i certo frysefulver....kan jeg det el er det bare for rørte bær???
lille je Skrevet 3. september 2007 #2 Skrevet 3. september 2007 Jeg tror det finnes en type for rørte og en for kokte..... Står det ikke noe om det på pakken?
Kamomille Skrevet 3. september 2007 #4 Skrevet 3. september 2007 frysepulver er for rørte bær trodde jeg, men syltepulver er for kokt syltetøy.
PAVEEL Skrevet 3. september 2007 Forfatter #6 Skrevet 3. september 2007 jepp...men tok det i likevel jeg....hmmm ikke bra, men heldigvis klompet det seg sammen så jeg fikk ut alt tror jeg..... noen som vet om syltetøyet blir tykkere når det blir kaldt? er litt for suppete nå synes jeg....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå