Gå til innhold

kan certo frysepulver brukes i kokt syltetøy??? HJELP!!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

holder på å lage plommesyltetøy, kokt. skal fryse det så lurer på å ta i certo frysefulver....kan jeg det el er det bare for rørte bær???

Skrevet

Jeg tror det finnes en type for rørte og en for kokte..... Står det ikke noe om det på pakken?

Skrevet

frysepulver er for rørte bær trodde jeg, men syltepulver er for kokt syltetøy.

Skrevet

jepp...men tok det i likevel jeg....hmmm ikke bra, men heldigvis klompet det seg sammen så jeg fikk ut alt tror jeg.....

noen som vet om syltetøyet blir tykkere når det blir kaldt?

er litt for suppete nå synes jeg....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...