TusseMor07&09&14 Skrevet 2. september 2007 #1 Skrevet 2. september 2007 Det er en del av et koldtbord. Skal ha laks og spekemat og vil ha eggerøre til. Men hvor mange egg trenger jeg til å lage den tro?
lille je Skrevet 2. september 2007 #2 Skrevet 2. september 2007 MANGE! Bruker 12 egg når jeg lager til 4/5 personer...
Mamman til Celine og Marcus Skrevet 2. september 2007 #3 Skrevet 2. september 2007 Man regner sånn ca 2-3 egg pr person =) Så hadde nok brukt 75-80 egg, har en skikkelig stor jobb foran deg du da =P
TusseMor07&09&14 Skrevet 2. september 2007 Forfatter #4 Skrevet 2. september 2007 himmel og hav... kanskje jeg må ha hjelp til å bære egg hjem fra butikken;o) men vi skal jo ha mye annen mat og da, trenger vi så mange da tro?
lille je Skrevet 2. september 2007 #5 Skrevet 2. september 2007 De fleste spiser eggerøre da... Og min erfaring er at det ofte går tomt for det ganske kjapt....
pøber´n & je Skrevet 2. september 2007 #7 Skrevet 2. september 2007 Bruker 3+ pr person. Eggerøre av 3 egg er ikke mye, og dette er noe som de fleste spiser
Mi tesoro *220307* *101109* Skrevet 2. september 2007 #8 Skrevet 2. september 2007 Jeg ville brukt minst 60 egg.
bente69;) Skrevet 2. september 2007 #9 Skrevet 2. september 2007 Vi hadde spekemat når snuppa var 3 år, da laget jeg eggerøre av 36 egg (2 pk med first price egg) vi var 17 stk, av de 3 barn. Det var omtrent ikke noe igjen.
TusseMor07&09&14 Skrevet 2. september 2007 Forfatter #10 Skrevet 2. september 2007 ser ut som om vi har jobben foran oss;o) takk for hjelpen...
Gjest Skrevet 2. september 2007 #12 Skrevet 2. september 2007 jeg lagde koldtbord til dåpen, 15 personer, og brukte 30 egg. Var ingenting igjen, og vi hadde ganske masse annen mat ved siden av....!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå