:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 30. august 2007 #1 Del Skrevet 30. august 2007 jeg så dette på salg og kjøpte en av nyskjerighet. hvordan lager man det? hva slaks tilbehør er godt? er blodpudding godt? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Diva Muffin Skrevet 30. august 2007 #2 Del Skrevet 30. august 2007 Jeg spiste det da jeg var liten, men da hjemmelaget. Ikke den ekle kjøpings med rosiner i. Jeg tror man lager en røre av blod, melk, egg, mel, krydder og gryn, som man da steker i langpanne i ovnen. Noen har faktisk talg i.. Smaker bra med sukker og iskald melk! Blodpannekaker var utrolig stas da jeg var liten, hadde en det med seg i matpakka på skolen, så fikk man garantert ikke ha de i fred Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10241903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 30. august 2007 #3 Del Skrevet 30. august 2007 Vi brukte sukker på som barn. Stekte den på panna. Tror vi hadde potet og grønnsaker også. Vet noen som bruker hvit saus til. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10241941 Del på andre sider Flere delingsvalg…
1stor1liten =) Skrevet 30. august 2007 #4 Del Skrevet 30. august 2007 husker at jeg likte det når jeg var liten.. men har aldri kjøpt det selv og tror ikke jeg hadde klart å spise det nå som voksen. det er kun fordi jeg når grøssinger av at det er blod i. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10241986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 30. august 2007 #5 Del Skrevet 30. august 2007 Jeg er oppvokst med stekt flesk og sirup som tilbehør til blodpudding. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10242047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Rompompei Skrevet 30. august 2007 #6 Del Skrevet 30. august 2007 Du skjærer puddingen i skiver og steker dem i stekepanna. Ikke bruk sterk varme for de svir seg lett. De skal være litt sprø uttapå. I tilbehør har vi kålrabistappe og kokte poteter. skikkelig snadder Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10242080 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sånn kan det gå Skrevet 30. august 2007 #7 Del Skrevet 30. august 2007 Åååå, det er så godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10242280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 30. august 2007 #8 Del Skrevet 30. august 2007 Farfar pleide å skjære den i tynne skiver, så steke den i stekepanna. Så dyppet vi den i sukker og spiste =) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10242290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cat.68 Skrevet 30. august 2007 #9 Del Skrevet 30. august 2007 Åhhh blodpudding er så godt. jeg spiser de lett stekt sammen med tyttebærsyltetøy, rå riven gulerot og cottage cheese. nam,nam. Synd jeg er på ketolysekur ( Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/10241844-blodpudding/#findComment-10242587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå