Gå til innhold

blodpudding


:::) Frøken Velferdsrett

Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg så dette på salg og kjøpte en av nyskjerighet.

hvordan lager man det? hva slaks tilbehør er godt?

er blodpudding godt?

Skrevet

Jeg spiste det da jeg var liten, men da hjemmelaget. Ikke den ekle kjøpings med rosiner i.

Jeg tror man lager en røre av blod, melk, egg, mel, krydder og gryn, som man da steker i langpanne i ovnen. Noen har faktisk talg i..

Smaker bra med sukker og iskald melk!

Blodpannekaker var utrolig stas da jeg var liten, hadde en det med seg i matpakka på skolen, så fikk man garantert ikke ha de i fred ;)

Skrevet

Vi brukte sukker på som barn. Stekte den på panna. Tror vi hadde potet og grønnsaker også. Vet noen som bruker hvit saus til.

Skrevet

husker at jeg likte det når jeg var liten.. men har aldri kjøpt det selv og tror ikke jeg hadde klart å spise det nå som voksen. det er kun fordi jeg når grøssinger av at det er blod i.

Skrevet

Jeg er oppvokst med stekt flesk og sirup som tilbehør til blodpudding.

Skrevet

Du skjærer puddingen i skiver og steker dem i stekepanna. Ikke bruk sterk varme for de svir seg lett. De skal være litt sprø uttapå.

 

I tilbehør har vi kålrabistappe og kokte poteter.

 

 

skikkelig snadder :D

Skrevet

Åååå, det er så godt.

Gjest irismor
Skrevet

Farfar pleide å skjære den i tynne skiver, så steke den i stekepanna. Så dyppet vi den i sukker og spiste =)

Skrevet

Åhhh blodpudding er så godt. jeg spiser de lett stekt sammen med tyttebærsyltetøy, rå riven gulerot og cottage cheese. nam,nam. Synd jeg er på ketolysekur :o(

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...