allergibarn Skrevet 30. august 2007 #1 Skrevet 30. august 2007 Ja, de er så kjappe å bake at du kan bake de før frokost i helga :-) Pga eggeallergi pensler jeg de ikke, men de er knallgode. 150 g cottage cheese 1 dl melk 1 dl olje 1 ss sukker 0,50 ts salt 6 dl hvetemel (evt. like deler grovt og fint hvetemel) 1 ss bakepulver egg til pensling sesamfrø eller linfrø 1 porsjon = 16 horn Varm stekeovnen til 220 ºC. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/food processor og kjør sammen. Deigen kan også arbeides sammen for hånd. Ta deigen ut på et melet bakebord og del så det blir to deler av hver "porsjon". Kjevle hver del ut til en rund leiv og del i 8 trekanter og rull sammen fra den brede enden. Sett på bakepapirkledt stekebrett, pensle med egg og dryss med sesam eller linfrø. Stek i 10-15 min. Avkjøl på rist.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå