Gå til innhold

Her får dere oppskrift på lettvinde frokosthorn !


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, de er så kjappe å bake at du kan bake de før frokost i helga :-) Pga eggeallergi pensler jeg de ikke, men de er knallgode.

 

 

150 g cottage cheese

1 dl melk

1 dl olje

1 ss sukker

0,50 ts salt

6 dl hvetemel (evt. like deler grovt og fint hvetemel)

1 ss bakepulver

egg til pensling

sesamfrø eller linfrø

 

1 porsjon = 16 horn

Varm stekeovnen til 220 ºC.

 

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/food processor og kjør sammen. Deigen kan også arbeides sammen for hånd.

 

Ta deigen ut på et melet bakebord og del så det blir to deler av hver "porsjon". Kjevle hver del ut til en rund leiv og del i 8 trekanter og rull sammen fra den brede enden. Sett på bakepapirkledt stekebrett, pensle med egg og dryss med sesam eller linfrø. Stek i 10-15 min.

 

Avkjøl på rist.

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...