Lullabybaby♥ Skrevet 27. august 2007 #1 Skrevet 27. august 2007 Et lite rart spørsmål bare.... Hva bruker dere kikkoman på??? Kjøpte det for å ha i en spesiell oppskrift men aner ikke hva annet det er godt på.... Noen tips??
Gjest Skrevet 27. august 2007 #2 Skrevet 27. august 2007 som i soyasaus? Hmm...på ris, i wok, i grillsauser, peanutsaus...
Honningmelon Skrevet 27. august 2007 #5 Skrevet 27. august 2007 Jeg bruker den til å ha oppå ris. Er spesielt god som saus til ris, kylling og wokgrønnsaker :-)
Gjest Skrevet 27. august 2007 #6 Skrevet 27. august 2007 Jeg har det over risen når jeg spiser biff..og i wok. (grønnsaker of choice og en eller annen form for kjøtt med ris til...er ikke rå på å følge oppskrifter:) )
Gjest Skrevet 27. august 2007 #7 Skrevet 27. august 2007 Bruker det i wok, enten med ris eller nudler (og grønnsaker og kylling da). Kjempegodt!
Fredpåjord Skrevet 27. august 2007 #8 Skrevet 27. august 2007 og til sushi da, såklart. Men det er jo for spesielt interesserte.
Joikaboll@ Skrevet 27. august 2007 #10 Skrevet 27. august 2007 Som de andre nevner, men jeg steiker også kyllingfilet og indrefilet av svin i kikkoman, heller det rett i panna. Veldig godt.
Gjest ->>- Skrevet 27. august 2007 #11 Skrevet 27. august 2007 Ikke nødvendigvis kikkoman, men bruker soyasaus til sushi og sashimi, i noen wokretter og noen typer saus. Det er også ganske vanlig å bruke det på ris.
frøken blå Skrevet 27. august 2007 #12 Skrevet 27. august 2007 bruker det på kokt ris, på sånn stekt ris med skinke, kylling, mais m.m. så bruker jeg det når jeg steker løk (til biff o.l.), sammen med sukkerkulør, salt, pepper og sukker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå