Gå til innhold

Kikkoman


Anbefalte innlegg

Skrevet

Et lite rart spørsmål bare....

 

Hva bruker dere kikkoman på???

 

Kjøpte det for å ha i en spesiell oppskrift men aner ikke hva annet det er godt på.... Noen tips?? :)

Skrevet

som i soyasaus? Hmm...på ris, i wok, i grillsauser, peanutsaus...

Skrevet

Bruker det på ris. Alltid. Mye:)

Skrevet

Jeg bruker den til å ha oppå ris. Er spesielt god som saus til ris, kylling og wokgrønnsaker :-)

Skrevet

Jeg har det over risen når jeg spiser biff..og i wok. (grønnsaker of choice og en eller annen form for kjøtt med ris til...er ikke rå på å følge oppskrifter:) )

Skrevet

Bruker det i wok, enten med ris eller nudler (og grønnsaker og kylling da). Kjempegodt!

Skrevet

og til sushi da, såklart. Men det er jo for spesielt interesserte.

 

Skrevet

Som de andre nevner, men jeg steiker også kyllingfilet og indrefilet av svin i kikkoman, heller det rett i panna. Veldig godt.

Skrevet

Ikke nødvendigvis kikkoman, men bruker soyasaus til sushi og sashimi, i noen wokretter og noen typer saus.

 

Det er også ganske vanlig å bruke det på ris.

Skrevet

bruker det på kokt ris, på sånn stekt ris med skinke, kylling, mais m.m. så bruker jeg det når jeg steker løk (til biff o.l.), sammen med sukkerkulør, salt, pepper og sukker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...