Mamma til gutt06+jente mai-10 Skrevet 26. august 2007 #1 Skrevet 26. august 2007 Tenker bare på riskrem og rislapper... Har dere andre forslag?
Pysa Skrevet 26. august 2007 #2 Skrevet 26. august 2007 trenger du et bedre forslag enn rislapper, da? det som er så godt? grøt kan sikkert fryses, det burde vel gå greit.
Mormor Tralle Tone Troll Skrevet 26. august 2007 #3 Skrevet 26. august 2007 Riskrem er jo nydelig dessert da! Eller kan grøt godt varmes opp og spises som et mellom måltid eller til middag/ kvelds opptil et par dager etter tillaging. Jeg pleier å øse opp litt grøt i skåla, ha på litt melk og sette den i mikoren en stund. Må prøve meg frem til passe varme.. smaker godt det! Forusetter at grøten er oppbevart kaldt da...
Verdens peneste gutter er mine Skrevet 26. august 2007 #4 Skrevet 26. august 2007 Vafler går det fint an å lage av grøtrester. har du oppskrift på rislapper?
alfabet Skrevet 26. august 2007 #5 Skrevet 26. august 2007 lagde noe som hette appelsin-ris en gang på heimkunnskapen (noen år siden da) Blandet i kremfløte, litt vaniljesukker og appelsin "kjøtt" (Skar ut av hinnene om du skjønner, slik kokkene gjør, hihi). Har ikke laga det sia, men husker det var godt. Jeg er veldig glad i rislapper.
Mi tesoro *220307* *101109* Skrevet 26. august 2007 #6 Skrevet 26. august 2007 Jeg skulle foreslå appelsin-ris. Det er veldig godt
alfabet Skrevet 26. august 2007 #7 Skrevet 26. august 2007 kremen var pisket først, men det skjønte du kanskje?
Spente med nr 3 i vente... Skrevet 26. august 2007 #8 Skrevet 26. august 2007 mamma brukte faktisk rester av grøt i brød noen ganger...
3b@rnsmor-30* Skrevet 26. august 2007 #9 Skrevet 26. august 2007 det er godt å ha risgøt i vaffler også!!! men rislapper er jo nyyydelig!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå