Gå til innhold

Hva kan jeg lage av grøt rester? Har masse grøt igjen fra middagen i går.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker bare på riskrem og rislapper...

 

Har dere andre forslag?

Fortsetter under...

Skrevet

trenger du et bedre forslag enn rislapper, da? det som er så godt? grøt kan sikkert fryses, det burde vel gå greit.

Skrevet

Riskrem er jo nydelig dessert da! Eller kan grøt godt varmes opp og spises som et mellom måltid eller til middag/ kvelds opptil et par dager etter tillaging. Jeg pleier å øse opp litt grøt i skåla, ha på litt melk og sette den i mikoren en stund. Må prøve meg frem til passe varme..

smaker godt det! Forusetter at grøten er oppbevart kaldt da...

Skrevet

Vafler går det fint an å lage av grøtrester. har du oppskrift på rislapper?

Skrevet

lagde noe som hette appelsin-ris en gang på heimkunnskapen (noen år siden da)

Blandet i kremfløte, litt vaniljesukker og appelsin "kjøtt" (Skar ut av hinnene om du skjønner, slik kokkene gjør, hihi). Har ikke laga det sia, men husker det var godt.

Jeg er veldig glad i rislapper.

Skrevet

Jeg skulle foreslå appelsin-ris. Det er veldig godt :)

Annonse

Skrevet

kremen var pisket først, men det skjønte du kanskje?

Skrevet

mamma brukte faktisk rester av grøt i brød noen ganger...

Skrevet

det er godt å ha risgøt i vaffler også!!!

 

men rislapper er jo nyyydelig!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...