Gå til innhold

oppskrift på gode pizzasnurrer?? m kjøttdeig.


Anbefalte innlegg

Skrevet

har masse kjøttdeig å bruke opp, skal lage stoor posjon pizza snurrer. trenger tips til gode fyll.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hmm kunne du kanskje først fortelle hvordan man lager disse snurrene?? Høres ut som en god lunsj i barnehagen:))

Skrevet

det er knallgodt!! ligner kanelsnurrer bare m pizzadeig og fyll. og seff ost da vettu:-)

Skrevet

jeg steiker kjöttdeig og blander i poser med pizzafyll!!

Jeg lager pizzahorn, for det meste...plass til mere fyll! :-)

Skrevet

vil gjerne vite hvordan dere lager disse hornene/ snurrene:9

Skrevet

Bare å legge på fyll på vanlig pizzadeig og rulle den til en pølse.

Skjær i så store biter du vil ha og eventuelt ha ost på toppen.

 

Vanskelig forklart kanskje....hehe. Forsto du ?

Skrevet

Denne oppskriften fant jeg på kokebok-debatten for ei god stund siden:

 

Pizzasnurrer

 

3-4 pers

 

 

3 dl lunkent vann

½ pk. gjær

2 ss olje

½ ts salt

ca. 7 dl siktet hvetemel

 

 

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig

4 ss olje

1 stk. hakket løk

2 båt finhakket hvitløk

1 boks hakkede hermetiske tomater

2 ss tomatpuré

½ ts pepper

1 ts salt

1 ss frisk basilikum

ca. 1 dl vann

5 dl revet mozzarella eller Jarlsberg

 

 

 

 

Slik gjør du:

 

 

1. Lag pizzadeig.

 

 

 

2. Lag kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.

 

 

 

3. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.

 

 

 

4. Kjevle deigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.

 

 

 

5. Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.

 

 

 

6. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter. Stek på 225 °C i ca. 15 minutter.

 

 

 

 

Til 12 pers:

 

1 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig

12 ss olje

3 stk. hakket løk

6 båt finhakket hvitløk

3 boks hakkede hermetiske tomater

6 ss tomatpuré

1 ½ ts pepper

3 ts salt

3 ss frisk basilikum

ca. 3 dl vann

15 dl revet mozzarella eller Jarlsberg

 

 

9 dl lunkent vann

1 ½ pk. gjær

6 ss olje

1 ½ ts salt

ca.2,1 kg siktet hvetemel

 

Skrevet

Jeg lager heller pizzaboller - triller ut rundstk, klemmer dem litt flate og tar fyll og ost oppå. Mye lettere.

Skrevet

Jeg forstod det hvertfall,skal lage pizza idag...meeen det blir snurrer istedet;)))) Stekes på samme måte som pizza eller???

Skrevet

Jeg liker å bruke litt grovt mel (ca 1/3) i deigen. Det blir litt sunnere og gir mer smak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...