prøvekluten+3små Skrevet 19. august 2007 #1 Skrevet 19. august 2007 ..på pizza vel og merke..åssen er det med graviditet og slikt? er ikke så utrolig hysterisk av meg,så tenkte jo ikke over det,men så kommer vi over en artikkel i foreldre&barn som sier dette er veldig fy fy for gravide..men,også på pizza stekt i ovnen? mener,jeg finner det da ganske sannsynlig at bakteriene da er bortkokt/stekt? stemmer dette?
mto2 Skrevet 19. august 2007 #2 Skrevet 19. august 2007 Så lenge pepperonien er steikt er det ingen fare.
Gjest Skrevet 19. august 2007 #3 Skrevet 19. august 2007 Det man er redd for i spekemat er jo toxoplasmose som jo dör ved varmebehandling.Så hvis pizzaen ble stekt i ovnen på 225 grader (som jo er vanlig) HAR DU INGENTING OG ENGSTE DEG FOR. Nei, fortsett å spise pepperonipölse på pizza du! Det er jo så godt!!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå