Labbetøs Skrevet 15. august 2007 #1 Skrevet 15. august 2007 Matvareportalen sier 0,3 gram per 100 gram...
LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 15. august 2007 #4 Skrevet 15. august 2007 Matvaretabellen, og lavkarbo-verden (bøker, internett, ekspertene) sier det. Aner ikke hva denne portalen er jeg.
Gjest Skrevet 16. august 2007 #5 Skrevet 16. august 2007 Det riktige er "0,3 g pr egg", eller "0,9 g pr 100 g vare". Det jeg tror folk misforstår er at det i tabeller står "Egg, hele: 0,9" Dette betyr ikke ett egg, men eggePLOMME og eggeHVITTE regnet sammen pr 100 g. Et egg veier 50 g med skallet på (litt variasjon selvsagt i forh. til str på egget) og trekker man fra hva skallet veier sitter man igjen med en vekt som gir ca 0,3 g PR EGG. )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå