rolly Skrevet 13. august 2007 #1 Skrevet 13. august 2007 smakte det godt?og siden dere leser innlegget mitt nå kan dere fortelle meg sånn ca hva dere spiser i løpet av en da?dere som går på ketolyse kuren alså klem rolly
Morida70 Skrevet 13. august 2007 #2 Skrevet 13. august 2007 Jeg bruker det brødet, og hadde nok ikke overlevd uten. Det er helt greit, men ikke som ekte grovbrød. Selv syntes jeg det er best når det er rista. I løpet av dagen spiser jeg: 1 -2 brødskiver med egg, skinke, ost osv Ofte kyllingsalat eller kyllinglår kjøtt med grønnsaker og sauser til (ex. fløte/ champignonstuing, fløte og norzolaost saus, creme fraiche med stekt med baconbiter) Til kvelds spiser jeg ofte baconcrisp, ost og annet jeg finner i skapet
rødhetta...- Skrevet 13. august 2007 #3 Skrevet 13. august 2007 hei hvor fikk dere den oppskriften på brødet??
Morida70 Skrevet 14. august 2007 #4 Skrevet 14. august 2007 Hei Iben Oppskriften står i ketolyse boka og på melblandingen fra ketolyse som du må ha for å bake brødet
rødhetta...- Skrevet 15. august 2007 #5 Skrevet 15. august 2007 jeg lagde det brødet nå, men det satt fast i formen enda jeg smurte den godt... men fikk dratt det ut. smakte godt, bak på ketelosebakemiksen står det at brødet skal steke 30-40 min i boka står det 50 min... hva følger dere??
Morida70 Skrevet 15. august 2007 #6 Skrevet 15. august 2007 Jeg bruker å steke det 35 -40 min. Så løsner jeg det rundt formen, og hjelper litt til med kniv, Da detter det ut :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå