Gå til innhold

noen av dere som har laget hildeborgs grove proteinbrød?


Anbefalte innlegg

Skrevet

smakte det godt?og siden dere leser innlegget mitt nå kan dere fortelle meg sånn ca hva dere spiser i løpet av en da?dere som går på ketolyse kuren alså

klem rolly

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker det brødet, og hadde nok ikke overlevd uten. Det er helt greit, men ikke som ekte grovbrød. Selv syntes jeg det er best når det er rista. I løpet av dagen spiser jeg:

1 -2 brødskiver med egg, skinke, ost osv

Ofte kyllingsalat eller kyllinglår

kjøtt med grønnsaker og sauser til (ex. fløte/ champignonstuing, fløte og norzolaost saus, creme fraiche med stekt med baconbiter)

 

Til kvelds spiser jeg ofte baconcrisp, ost og annet jeg finner i skapet

Skrevet

hei hvor fikk dere den oppskriften på brødet??

Skrevet

Hei Iben

Oppskriften står i ketolyse boka og på melblandingen fra ketolyse som du må ha for å bake brødet

 

Skrevet

jeg lagde det brødet nå, men det satt fast i formen enda jeg smurte den godt... men fikk dratt det ut. smakte godt, bak på ketelosebakemiksen står det at brødet skal steke 30-40 min i boka står det 50 min... hva følger dere??

Skrevet

Jeg bruker å steke det 35 -40 min. Så løsner jeg det rundt formen, og hjelper litt til med kniv, Da detter det ut :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...