Gå til innhold

noen av dere som har laget hildeborgs grove proteinbrød?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bruker det brødet, og hadde nok ikke overlevd uten. Det er helt greit, men ikke som ekte grovbrød. Selv syntes jeg det er best når det er rista. I løpet av dagen spiser jeg:

1 -2 brødskiver med egg, skinke, ost osv

Ofte kyllingsalat eller kyllinglår

kjøtt med grønnsaker og sauser til (ex. fløte/ champignonstuing, fløte og norzolaost saus, creme fraiche med stekt med baconbiter)

 

Til kvelds spiser jeg ofte baconcrisp, ost og annet jeg finner i skapet

jeg lagde det brødet nå, men det satt fast i formen enda jeg smurte den godt... men fikk dratt det ut. smakte godt, bak på ketelosebakemiksen står det at brødet skal steke 30-40 min i boka står det 50 min... hva følger dere??

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...