Gjest ->>- Skrevet 12. august 2007 #3 Skrevet 12. august 2007 http://www.joyofbaking.com/muffins/StrawberryBananaMuffins.html Disse er gode, og oppskriften har europeiske måleenheter også. Grusomt søte, men det skal jo amerikansk mat gjerne være. Det brune sukkeret kan erstattes med hvitt uten at det gjør mye med smaken, og i stedet for baking soda kan man øke mengden bakepulver. Glasur bruker jeg ikke lage.
silhah og emilie Skrevet 12. august 2007 Forfatter #4 Skrevet 12. august 2007 takker for tips:) men sånn amerikansk glasur..er det sånn fondant??
Gjest Skrevet 12. august 2007 #5 Skrevet 12. august 2007 Hvit smørkrem 50 g mykt margarin 50 g mykt Flott matfett 300 g siktet melis 1 ½ ts siktet vaniljesukker 2-3 ss melk Tilsett konditor krem eller litt farge om du vil ha röd. blå eller annet !! (trapp ned på melken om du bruker norsk konditor farge Amerikansk muffins Dette blir ca 10 - 12 amerikanske. 150 g smør/ margarin 2 dl sukker 2 egg 1 ts vaniljesukker ½ dl melk 3 dl hvetemel 1 ts bakepulver 100 g sjokolade (jeg foretrekker den mørke kokesjokoladen) Visp smør og sukker hvitt , rør i eggene, et om gangen. Tilsett vaniljesukkeret og melk. Rør inn mel og bakepulver. Rør inn hakket sjokolade. Fyll formene med skjeer ca halvfulle. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå