Gå til innhold

Trenger oppmuntring folkens!!!!!


chick28 blir trebarnsmamma=)

Anbefalte innlegg

Hehe, ja det spørs om det blir en dyr flaske...=)

Vi skal spise taco, se film og bare slappe av..

 

Tusen takk igjen scooby=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du får snurpe sammen - kun annen hver dag sex heretter!!! Og vil han ikke ha sex uten eltest får han klare seg sjøl, kan du si:-) Du må bare bestemme dette for ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hadde det bare vært så enkelt...=)

Prøver og ser hvordan det går...ligger vel et syte innlegg her senere når reaksjonen hans er kommet=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syt i vei du. Bedre å gjøre det her:-D Men kanskje han hører på fornuft også - for dette er ikke tulleråd - dette er råd jeg fikk fra gynekologen da vi lurte på om vi måtte utredes for barnløshet. Vi slapp det:-D Rådene funker!!! :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja det regner jeg med de gjør på de fleste... når jeg fikk min første ble jeg gravid på pillen so det har nok mye med psyken å gjør.. om ikke alt!!=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Ser du har fått rådet av de andre også, men det første jeg tenkte er at dere har for ofte sex rundt el. Dersom man sliter med å bli gravid, må man samle opp litt svømmere vet dere.

Håper du får mannen med på å kutte ut el-testing, dere vet sikkert sånn ca når det skjer, bare ha sex annenhver dag i en lang periode, så trenger dere ikke å teste.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jeg hadde en sa etter 1. mann og vi prøvde å prøvde etter det, tilslutt ga vi mer eller mindre opp og jeg innfant meg med at her kan vi visst ikke få flere barn..så jeg begynte å slappe av mer og mer og så sannelig så ble jeg gravid igjen... nå venter jeg nr 5...

et godt råd - prøv å ikke fokuser så mye på det hele tiden prøv å slappe av så skal du se at det kommer til å vokse en liten spire i deg også.kroppens psyke er merkelig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

 

Vi brukte over 2 år for å få første mann, 2 mann brukte vi 1 år , mistet når jeg var 8 uker på vei er nå gravid igjen 8 mnd etter SA er nå 8 uker igjen, Det som har hjulpet meg er å tenke på noe annet, vet det er vanskelig... :) Men sånn som å pusse opp, male, hobby du trives med, få det litt på avstand, da er det i boks. Første gang, vi prøvde og prøvde, ble ikke gravide, alle rundt ble det selfølgelig..... men bestemte oss for å legge de litt på is for vi skulle kjøpe hus, 5 uker etterpå var det i boks for da var jeg helt oppe i male / oppusssingsjobb.

Lykke til håper de klaffer for dere. Gi hverandre støtte og tålmodighet, viktig!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...