Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #1 Skrevet 25. juli 2014 Er det noe godt da??? Mel og melk kokt i 3 minutter..??! Anonymous poster hash: 980c2...019
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #2 Skrevet 25. juli 2014 Du må vel ha oppi smør og, og ha sukker og evt. kanel på toppen. Da blir det fløyelsgrøt, og det er godt Anonymous poster hash: 8182c...564
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #3 Skrevet 25. juli 2014 Vi koker ulike typer kornsorter som kvernet havre- og hirsegryn med vann og tilsetter frossen frukpurré. Bruker veldig sjelden melk. Men hva tror du er i Nestle pakkene da, det er vel finmalt mel og melkepulver? Anonymous poster hash: 33969...f83
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #4 Skrevet 25. juli 2014 Smak på det selv, så finner du fort ut om det er godt eller ikke. Hvor vanskelig kan det være? Så tilsetter du evnt. det du vil av smak, banan f.eks. Anonymous poster hash: c586a...258
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #5 Skrevet 25. juli 2014 Tanken på å spise mel, vann og frukt, som kun er kokt høres litt ekkelt ut... Det blir jo en våt deig...? Anonymous poster hash: 980c2...019
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #6 Skrevet 25. juli 2014 Lag på andre kornsorter enn hvetemel da. Hirse, havre, rismel... Og tilsett smak om du vil. Anonymous poster hash: 664f5...62c
LillaGorilla♥♥ Skrevet 25. juli 2014 #7 Skrevet 25. juli 2014 Mel? Har aldri laget babygrøt på mel. Hirse, havre og ris, derimot.. Så har man evt litt frukt eller bær i. Nemo problemo, og mye bedre smak enn butikkgøgga.
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #9 Skrevet 25. juli 2014 Kan noen gi meg noen oppskrifter? Anonymous poster hash: c92fd...2db
Siamese Hellhound Skrevet 25. juli 2014 #10 Skrevet 25. juli 2014 4 ss havregryn (vi pleier å kjøre dem i stavmikseren først, for at det skal bli lettere for babyen), 2 dl vann. kok opp, rør litt av og til, den tykner til grøt på et par minutter. Kan blandes med litt raspet eple, fruktsmoothie eller rett og slett litt eplejuice. Aprikoser er visstnok rike på jern. Vi pleier å koke tørkede aprikoser (20-30 min), mose det med stavmikser og lage isbiter av det. Putt en isbit oppi den kokte grøten, så blir den raskt nedkjølt mens du rører ut isbiten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå