Miramor Skrevet 29. august 2009 #1 Skrevet 29. august 2009 Har kjøpt en del norske epler nå i høst. Og de er jo brune inni får jeg får snudd meg rundt. Har kastet så mange, så nå er det slutt.
fjollefrua Skrevet 29. august 2009 #2 Skrevet 29. august 2009 men selv om de blir brune inni så er de jo ikke dårlige... Hvis du deler opp eplet, tar ut kjernen og har på litt sitronsaft så blir de ikke brune... Er ikke bare norske epler som blir sånn da. Det kommer av syrene som er i eplet...
ana baroma Skrevet 29. august 2009 #3 Skrevet 29. august 2009 Det kan jo hende det er fordi de ikke er sprøytelakkerte som mange utenlandske? Vet ikke om det har noen sammenheng - men det at de blir brune er ganske naturlig, og det er ikke fordi de er dårlige. Tvert imot, norske epler er noe av det beste man kan få, friske og syrlige på smak! Som hun over her sier - ha litt sitronsaft på, så holder de seg:)
Mrs Smutt & Smilende Skrevet 29. august 2009 #4 Skrevet 29. august 2009 Øynene blir liksom mettere enn magen hvis noe er brunt som egentlig ikke skal være det:o) Syns uansett august er en vanskelig måned for frukt. Alt råtner før du så mye som får luktet på det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå