Sessa ruger igjen... Skrevet 19. februar 2008 #1 Skrevet 19. februar 2008 Synes det hørtes så digg ut da det ble tatt opp forrige dagen, men jeg er ikke akkurat noen sjefskokk. Kan noen beskrive steg for steg hvordan jeg kan lage det så det er spiselig!
Tommage♀♂ Skrevet 19. februar 2008 #2 Skrevet 19. februar 2008 Jeg lager en tykk, hvit saus, har i kraft fra fiskebollene. Har i firskeboller, reker og crabstics jeg da, men det er vel opp til hver enkelt. Noen bruker amerikasnk blanding oppiogså. Varm terteskjellene i ovene og server med fyllet oppi.
Tommage♀♂ Skrevet 19. februar 2008 #3 Skrevet 19. februar 2008 Litt i overkant mye skrivefeil her, hehe;)
Mamma med to søte små Skrevet 19. februar 2008 #4 Skrevet 19. februar 2008 Sånn pleie jeg å lage det: Lag hvit saus. Ha oppi krepsehaler (evnt. reker), små fiskeboller,suppeboller,amerikansk grønnsaksblanding. Jeg har også et fiskekryder jeg pleier å ha oppi sausen. Kjempe enkelt og veldig godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå