Gå til innhold

Hard mage??


Hemmeline

Anbefalte innlegg

Evelina pleier å bæsje 3-4 ganger om dagen... men nå har det gått 4 dager uten at hun har fått bæsje (dette har aldri hendt før)... Ser hun trykker veldig uten å få ut noe, og idag har hun vært veldig sutrete så regner med hun har litt magevondt.

Vet jo at de kan gå lenge uten å bæsje når de får mm, men det kan jo tyde på at det plager henne når hun sutrer og trykker sånn.

 

Noen som har erfaring her eller?

Hvor lenge kan de gå? Noe jeg kan gjøre for å hjelpe henne?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kansje du kan prøve med litt sviskesaft... Det hjalp Henning.

Ga han et par t-skjeer av nestle sin sviskesaft.

 

Jeg har også "målt tempen i rompa" - det kan også hjelpe de å få det ut... men det skal ikke gjøres så ofte visstnok :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos oss forandret det seg også, fra 3-4 bæsjebleier til ca. en gang i uken. Hatt det slik i en måned nå. Greit på en måte, men når portene først åpnes, er det ingen bleier som kan ta imot den mengden, hehe. En fordel å ikke være ute og fare da. Har en veldig blid jente etterpå, blir mer og mer sur opp mot den dagen noe skal ut. Har ikke gitt henne noe, skal visst være normalt dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for svar. Den sviskesafta, er det noe som står sammen med barnemat eller? Hvor mye ga du Henning, 1 ts eller noe sånt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jonas gikk ni dager uten å bæsje. Han var litt grinete kvelden før "det kom". Bæsjet fullt stellebordet, og var veldig blid og fornøyd etterpå-noe som er forståelig. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her gikk det fra daglige bæsjbleier til 14 dager stopp!! Kom masse i går:) Kjøpte sviskesaft, men rakk ikke å gi den. Har strøket på magen og gjort "froskebevegelser" med bena for å hjelpe på peristaltikken i tarmen. Forsøkte forsiktig med tempmåleren og da kom det!! Men har hørt div om denne metoden....Når barna fullammes er det helt normalt at det kan gå lang tid. De får ikke forstoppelse.I følge HS er det viktigst¨å se hvordan barnet har det. Er hun blid og fornøyd? Promper hun og er magen myk å klemme på? Kanskje er det tegn på at tarmen modnes når de bruker lengre tid på å fordøye melken? Men skjønner godt bekymringen, var rimelig bekymret her også!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...