Gå til innhold

Majones kjøpt i butikken?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg tror jeg sånn i utgangspunktet ville droppet rå egg i Norge i dag desverre :( Men bløtkokt egg er jeg ikke veldig redd for. Salmonella sitter stort sett ved skallet. Et triks kan være å dyppe egget i kokende vann har jeg lært. I Danmark får man kjøpt pasteurisert eggehvite og plomme på flaske har ikke sjekka om det finnes i Norge jeg. Jeg spiser kjøpe majones. Lite mat i Norge som ikke er pasteurisert.

Jeg har spist aioli, helt uten å tenke på at det kan være farlig. Hmmm. Dette var nye opplysninger, har liksom ikke kobla rått egg med verken majones eller aioli. Men alt har vært bra på UL, da.

Hvordan merker man det hvis man blir syk av rått egg? Er ikke det salmonella? For det har i tilfelle ganske sterke symptomer, såvidt jeg vet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...