Gå til innhold

Hva skjer med kroppen min? Dere som er gravide..har dere opplevd dette?


Sussa85 - snart 2?

Anbefalte innlegg

Jeg sitter her så sjokkert som det går ann å få blitt!!!! Jeg tror jeg skal skrive en mail til administrator om å få slettet denne tråden. For dette er rett og slett personhets! Dette går fankenmeg ikke an!

 

Jeg tar Sussa litt i forsvar her! Trodde faktisk at det var et åpent forum som man kan SPØRRE andre om erfaringer på samme området. Jeg skjønner bare ikke hva som får dere til å svare slik? Tror jaggu meg vi bør få tatt vekk den anonymknappen her inne også hvis det bare fører til person hets! Jeg er glad jeg snart skal over til tri 2. Har vært ekstremt lite her inne i perioder bare pga all kranglingen. syns det er trist at det skal være slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei trine!

 

En anonym svarer Sussa:

 

"Er du gravid? Har du testet? Hvis nei, hvorfor ikke? Bedre å ta en test enn å spørre oss, vi kan jo ikke vite hva som skjer med kroppen din?!!"

 

Og Sussa svarer:

"hehe..ler av sånne svar anonym..så utrolig teit av deg...

 

Ja jeg har testet..tror du jeg er dum? hehehhehe... Testa vel mandag eller tirsdag eller noe..."

 

Det er m.a.o. Sussa som bruker ord som "teit" og "dum" - og så lurer du på hvorfor det blir krangling her??!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har sendt en mail til administrator med oppfordring om å lese denne mailen, for å avgjøre om det er personhets og mobbing i denne tråden! Og eventuelt å fjerne anonymknappen..

 

Ferdig med diskusjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei anonym..for å prøve å legge dette dødt nå.... så skal jeg beklage på det dypeste at jeg kalte anonym teit osv. Jeg gikk rett i forsvar. Jeg bad nemmlig ikke om svar på: "vi kan jo ikke vite hva som skjer med kroppen din"..Derfor reagerte jeg med vantro, for anonyme er kjent for å komme med mye dritt til meg.

 

Nok en gang jeg beklager..og jeg ser at d var jeg selv som starta den rullende steinen. MEN det forsvarer ikke hvordan noen her svarte meg uansett... og det er flere enige i ser jeg... heldigvis...

 

Jeg lurte på noe ang kroppen min jeg..og om ANDRE har opplevd dette..

 

klem til alle!

 

Så håper jeg at ingen har noe hard feelings....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg mener ikke å blande meg inn her i dennne kranglingen deres.. men jeg syns nå litt synd på sussa..

alle andre spør om sine problemer her på bim, og det første som skjer når sussa gjør det, er å få slengt i trynet at hu heller burde ta en test istedenfor å spørre oss fordi vi veit ikke hva som skjer med kroppen hennes?

jeg syns det er skikkelig dårlig gjort å gi henne sånne svar, når de fleste prøver så godt de kan å svare best mulig på andre sine spørsmål her..

hva hadde dere egenltlig svart om dere fikk et sånt svar på et spørsmål dere stilte? jeg må ærlig innrømme at jeg hadde nok svart noe i samme duren til sussa der.. tenk litt over det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...