Jump to content

Eg er på tv-pastoren i kveld klokken 18.00


Annerledes

Recommended Posts

Fortsetter under...

glafruen

HEI !!!

 

Jeg tenkte enda når jeg så på programmet,at det hadde vørt så kos å treffe deg her inne . Jeg kjøpte ukebladet som det var reportasje om deg i,og der så jeg jo at du skulle være med på det programmet.

 

Jeg synes du var så tapper når du kunne snakke om det foran kamera. Jeg tenker at jeg ville ikke klart det ,uten å grine masse. Men kan hende når det går litt tid,at man ville klart det.

 

Det var litt spesielt å lese om deg, for den dagen jeg kjøpte bladet (sist tirsdag)- så var jeg akkurat ankommet sykehuset, for å føde min lille skatt. Han hadde vært død en stund,skulle vært 17+2 den dagen han kom ut..

Din historie krøp rett inn i hjertet mitt,og jeg følte så med deg. Men din smerte var nok tre ganger så stor som min,så hadde så lyst til å finne deg og gi deg en klem..

 

Forstår deg godt at du begynte å tvile, jeg har alltid hatt troa på Gud,men jeg følte at han var slettes ikke med meg den dagen. Og det er så sårt å miste troen. Men når man får litt avstand til det som har skjedd,kan hende man begynner å tenke litt på at Gud kansje var med likevel.

 

Er du ofte her inne og titter??

 

Klem fra en ukjent venn..

Link to post
Share on other sites
Ventet tvillinger...

Du var kjempeflink vennen min!!!!!!

Jeg er STOLT av deg. Vet hvor merkelig det er å stå foran kameraet og en ukjent å åpne seg. Hva syns Rune om programmet??

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...