Jump to content

Olebrumma. er du her???


Ventet tvillinger...

Recommended Posts

Ventet tvillinger...

ikke sett noe til deg, ikke det, jeg er jo aldri her inne selv. hvordan er det med deg?????? har tenkt på deg. du har ikke meldt deg inn på englesiden da??

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Olebrumma 4 barnsmor

Hei Ventet tvillinger,

 

hvordan går det med deg og den nydelige datteren din, håper dere koser dere, og at hun vokser og trives og fyller huset med gode låter.

jeg er ikke så ofte inne på BIM for tiden, jeg orker ikke plage meg selv så mye. Sliter fremdeles med mange rare reaksjoner, det er som om øynene mine er konstant blanke og sorgen gjør hjertet litt hult. Jeg har mange gode dager og noen dårlige. Klarer ikke la være å tenke på hvor gammel Casper kunne vært nå, og at jeg kunne hatt nydelige eneggede gutter nå, det er ikke alltid lett nei.

Men vi koser oss med Catarina da, og ser fremover, jeg er på en liten kampanje om å få en til, men mannen i mitt liv er redd, dette tok forferdelig på ham også, nok mer enn jeg har kunnet se tidligere. Så vi får se.

Tusen takk for at du husker meg og tenker på meg, jeg har ikke fått med meg englesiden, hvor er den ?

 

Klem fra

Link to post
Share on other sites
Ventet tvillinger...

Gå på englesiden.com derfra kan du sende en mail til Anita Owren som driver siden og fortelle historien din. medlemskap må gå gjennom henne da det denne siden er kun for oss som har mistet barn. det er en flott side. syns virkelig du skal melde deg inn. dessverre er det mange medlemmer og mange tragiske historier, men det r så godt å treffe på andre som forstår... jeg har hatt kjempenytte av siden og er sikker på du ville det også. her går dagene unna med to små troll,ikke ro å få et øyeblikk... hehe så jeg skal ihvertfal ikke ha fler med første!!!!!!!!!!!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...