Jump to content

Kunne du tenke deg å dele din historie?


wanyadrage

Recommended Posts

wanyadrage

Først av alt må jeg si at jeg har utrolig mye medfølelse for alle dere som har opplevd å miste et barn. Jeg har selv to små barn, og jeg kan ikke en gang tenke meg hvor ille det ville vært dersom jeg skulle miste en av dem.

 

Jeg er sykepleierstudent, og har tenkt å skrive en bacheloroppgave om sorg. Fordi jeg har tenkt å videreutdanne meg til å bli jordmor, har jeg tenkt å vinkle oppgaven min på både jordmødres og foreldres sorg når et barn dør enten før, under eller innen relativt kort tid etter fødselen. Oppgaven min skal ikke leveres før i juni 2008, men jeg har lyst til å følge opp noen fra nå og frem til det.

 

Selv om jeg heldigvis ikke har opplevd å miste et barn, vil jeg gjerne dele med dere at jeg vet hva sorg er. Jeg mistet både min bestevenninne og min bror for litt over et år siden, så jeg godt ikke at dette er noe "heisann og hoppsann -" tema, og "nå går alt så greit."

 

Jeg må understreke at jeg ikke skriver denne oppgaven for å "fråtse" i andres sorg, jeg ønsker å skrive om dette for å sette søkelyset på hvilke følelser de som har vært involvert i et spedbarns død har, og hvordan de utvikler seg videre etter som tiden går.

 

Hvis noen av dere kunne tenke dere å dele litt med meg, setter jeg veldig stor pris på det. Send gjerne en mail hvis du lurer på noe, det er ingen forpliktelser. Jeg bor i Stavanger, så hvis du vil møtes for å snakke litt, er jeg absolutt åpen for det. (Men det er ikke noe krav) Jeg har gode ører. Jeg må også påpeke at alt som blir sagt er konfidensielt. Som sykepleierstudent er jeg totalt bundet av tausehtsplikten, og kan straffes ved dom dersom jeg bryter den uten samtykke fra den det gjelder.

 

Adressen min er [email protected]

 

Håper på å høre fra deg.

 

Vennlig hilsen Wanya Drage

 

 

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

C79 - Stolt mamma til en nydelig liten englegutt

Ønsker du å høre fra folk som har mistet et barn ved ulike tidspunkter i svangerskapet eller fra de som har mistet ved termin/etter termin?

Link to post
Share on other sites
Ventet tvillinger...

jeg kan godt dele historien min med deg hvis det trengs. jeg mistet en av tvillingene mine i uke 24 i svangerskapet. men gikk med begge barna i magen frem til fødselen. da var jeg 36+4 uker. er ikke så ofte på disse sidene, men mail meg hvis du trenger meg. [email protected]

stor klem

Link to post
Share on other sites
cecilie stolt mamma :)

Hei

Først må jeg bare få si at du har valgt et kjempe bra tema for oppgaven din. Godt at noen vil sette seg inn i en slik problematikk. Jeg har selv mistet var 20.uker på vei med tvillinger da alt gikk galt.Og det har vært tøft.

Jeg hjelper deg gjerne om du trenger det.

klem

Link to post
Share on other sites
wanyadrage

Oj, det er visst en stund siden jeg var innom her! Jeg har bare sjekket eposten min, og har fått en del henvendelser, og det setter jeg veldig stor pris på. Jeg vil også gjerne ha noen flere. Send meg en mail, så avtaler vi. I utgangspunktet vil jeg følge opp dere som har mistet fra og med uke 23, men jeg må tilføye at jeg har all respekt for at sorgen kan føles like tung om du har mistet før dette. Mailadressen min er [email protected]

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...