Gå til innhold

Afrikansk mat uten norsk vri


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gjerne med link. 

Anonymkode: 32b3c...304

Skrevet

Du kan prøve på you tube, for der er du med på hele prosessen, og ikke bare leser oppskrift. 

Anonymkode: 04b67...ce2

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Du kan prøve på you tube, for der er du med på hele prosessen, og ikke bare leser oppskrift. 

Anonymkode: 04b67...ce2

Synes det er vanskelig å følge med på mengde der

Anonymkode: 32b3c...304

Skrevet

Hvor fra? Det er jo mer enn femti land! 

 

Anonymkode: 9a1d8...96e

Skrevet
Anonym bruker skrev (10 minutter siden):

Hvor fra? Det er jo mer enn femti land! 

 

Anonymkode: 9a1d8...96e

Tenkte det samme. Afrikansk og afrikansk kan jo være hva som helst.

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Hvor fra? Det er jo mer enn femti land! 

 

Anonymkode: 9a1d8...96e

 

amandine skrev (2 timer siden):

Tenkte det samme. Afrikansk og afrikansk kan jo være hva som helst.

Spiller ingen rolle. Fra hvor som helst

Anonymkode: 32b3c...304

Skrevet
Anonym bruker skrev (15 timer siden):

 

Spiller ingen rolle. Fra hvor som helst

Anonymkode: 32b3c...304

Hva med peanøtt kylling fra vest Afrika? Legger ved to oppskrifter.

 https://www.nrk.no/kultur/fra-eritrea_-kyllinggryte-med-peanotter-1.869496 

https://www.simplyrecipes.com/recipes/african_chicken_peanut_stew/

Har laget det mange ganger før etter forskjellige oppskrifter.  Inneholder peanøttsmør og søtpotet. Serveres med couscous eller ris. En favoritt hos barna og mannen. Hadde litt glemt av denne retten så må nok lage den igjen snart. 

Skrevet

Ta et obskurt kjøttstykke, gjerne innvoller f.eks hals eller tarmer. Kok i 10 liter rød palmeolje. Tilsett okra til slimete konsistens. Krydre med tørket rekeskall og server med limaktig kassavagrøt.

Det er helt sikkert mye god mat fra det afrikanske kontinentet,  men det jeg har smakt av nigeriansk mat var ikke spesielt godt! 

Anonymkode: 5829c...01f

Skrevet

Sikkert mange som kan mene det samme om mye norsk mat..... 

Ta noen seige stykker stramtluktende sauekjøtt, stapp det i en gryte med kål, hell oppi litt vann og pepper, kok noen timer. 

Server med tørt flattbrød. 

Anonymkode: 3326a...650

Skrevet
Anonym bruker skrev (39 minutter siden):

Ta et obskurt kjøttstykke, gjerne innvoller f.eks hals eller tarmer. Kok i 10 liter rød palmeolje. Tilsett okra til slimete konsistens. Krydre med tørket rekeskall og server med limaktig kassavagrøt.

Det er helt sikkert mye god mat fra det afrikanske kontinentet,  men det jeg har smakt av nigeriansk mat var ikke spesielt godt! 

Anonymkode: 5829c...01f

🤣Tatt på kornet!

Anonymkode: 2ed4d...597

Skrevet
the amazing spidermamma skrev (6 minutter siden):

https://thekitchnqueen.wordpress.com/2012/04/25/marokkansk-kyllinggryte-tagine/

Hvor autentisk den er vet jeg ikke, men denne smaker veldig godt. Kan også lages med lammekjøtt. 

Malte grønne kardemommefrø, er det det samme som kardemommekapsler?

https://oda.com/no/products/29033-masalamagic-kardemommekapsler/?channable=017bec6964003239303333c0&clid=14342128317_126263616716_540275466621&keyword=&gclid=EAIaIQobChMIlejD-87k9QIVFeuyCh2kcAbpEAQYASABEgKaX_D_BwE

Anonymkode: 99f74...a55

Skrevet
Anonym bruker skrev (23 minutter siden):

Ja, men kjøp TRS merket hos din lokale innvandrerbutikk istedenfor. Koster under halve prisen, poser med god størrelse for 15-20kr. Gjelder forsåvidt alt av krydder. 

Skrevet
Elina skrev (3 minutter siden):

Ja, men kjøp TRS merket hos din lokale innvandrerbutikk istedenfor. Koster under halve prisen, poser med god størrelse for 15-20kr. Gjelder forsåvidt alt av krydder. 

Takk for tips 😊

Anonymkode: 99f74...a55

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...