Gå til innhold

Makroner! Hva gjør jeg feil når de alltid blir klissete i bunn?🤷‍♀️


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

De blir ikke stekt nok i bunn og sitter fast i underlaget, og de blir ofte hule.. Jeg har prøvd meg på dem noen ganger nå, men får det bare ikke til..

Anonymkode: b6f32...4e5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor lenge steker du dem? Jeg steker mine rundt 1.5 time på 100 grader.

Den andre vanlige feilen er at du kanskje ikke visper stivt nok 

Anonymkode: 6dc3a...92c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar de gjerne ut for tidlig. Jeg er også redd for å piske marengsen for lenge? Samtidig føler jeg at jeg ikke pisker nok🙈

Anonymkode: b6f32...4e5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutes ago, Anonym bruker said:

Jeg tar de gjerne ut for tidlig. Jeg er også redd for å piske marengsen for lenge? Samtidig føler jeg at jeg ikke pisker nok🙈

Anonymkode: b6f32...4e5

Det er nesten umulig å overpiske marengs. Jeg pisker i ca 10 min? Tilsett sukker litt og litt.

De kan heller ikke stekes/tørkes for lenge 

Anonymkode: 6dc3a...92c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri feila med makroner, og bruker en veldig enkel oppskrift. 1001 makroner sin grunnoppskrift. Mulig jeg ikke følger den slavisk lenger, det husker jeg ikke. Men jeg steker de på ca 145 grader varmluft i 12-15 minutter, ser an litt. Tar de ut med en gang. Tar de av stekebrettet også med en gang. 
 

Jeg bruker mandelmel (ikke fettredusert). 

Anonymkode: e87c0...a60

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, omg! Makroner.  Glem alt jeg har skrevet.  Bortsett fra om marengs.

Men tenkte helt feil og svarte om pikekyss 

Anonymkode: 6dc3a...92c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slumser litt med mandelmel, eggehviter, sukker og melis til riktig konsistens. Lar dem tørke ca en time. Steker de på 150 grader i 12 minutter. Perfekte sprø på utsiden og seige inni. 

Anonymkode: 7f5c9...c37

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...