Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #1 Del Skrevet 25. mai 2020 HVa velger du å lage, og hva får du skryt for? Jeg tenker ikke tilstelninger som avslutning i barnehage o.lign., men en fest med voksne mennesker som forventer gode retter. Eventuelt: hva er det beste du får på sånne "kurvfester"? Trenger råd og tips. Helst ikke sånne tradisjonelle som "alle" har med (som focaccia, lefseruller med laks, potetsalat, o.lign.) Anonymkode: f4cd6...391 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #2 Del Skrevet 25. mai 2020 En slags svinerull i tynne skiver, Tar en svin indrefile og slår flat med en kjøtthaller. Finhakker 1-2 sjalottløk og noe sjampinjong og steker sammen med litt salt, pepper og persille. Smører utover kjøttet, ruller sammen og har bacon rundt. Lar hvile i kjøleskapet ca 1 time, eller over natten. Inn i ovnen på 150 grader med steketermometer til ca 65 grader. Sette i kjøleskapet over natten, og dele i tynne skiver med en skarp kniv (må være kjøleskapkald helt gjennom ellers så faller den fort fra hverandre) Anonymkode: a2e6f...f62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #3 Del Skrevet 25. mai 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: En slags svinerull i tynne skiver, Tar en svin indrefile og slår flat med en kjøtthaller. Finhakker 1-2 sjalottløk og noe sjampinjong og steker sammen med litt salt, pepper og persille. Smører utover kjøttet, ruller sammen og har bacon rundt. Lar hvile i kjøleskapet ca 1 time, eller over natten. Inn i ovnen på 150 grader med steketermometer til ca 65 grader. Sette i kjøleskapet over natten, og dele i tynne skiver med en skarp kniv (må være kjøleskapkald helt gjennom ellers så faller den fort fra hverandre) Anonymkode: a2e6f...f62 Hørtes lekker ut! Kan man rulle den uten å binde med hyssing, altså? hi Anonymkode: f4cd6...391 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #4 Del Skrevet 25. mai 2020 Nachos Kyllingsalat og focaccia Anonymkode: 51a26...6e2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #5 Del Skrevet 25. mai 2020 Patatas bravas scampi mini burrito, noen ganger med taco, andre ganger bønner. Anonymkode: 71d3e...1ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #6 Del Skrevet 25. mai 2020 Kake Eggerøre og spekemat Ostebrett Anonymkode: 2e3f8...455 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #7 Del Skrevet 25. mai 2020 Hjemmelaget roastbiff med stekt løk. Anonymkode: fdb3c...535 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #8 Del Skrevet 25. mai 2020 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Hørtes lekker ut! Kan man rulle den uten å binde med hyssing, altså? hi Anonymkode: f4cd6...391 Jeg pleier ikke å binde den med hyssing, men venter kanten ned mot baconet, og har baconet stramt rundt. Den holder det fast Anonymkode: a2e6f...f62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #9 Del Skrevet 25. mai 2020 Jeg lager "ofte" quiche, enten en stor eller i porsjonsformer. Anonymkode: 10d5f...1dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #10 Del Skrevet 25. mai 2020 Rullade med pesto, hvitløk og ost Anonymkode: 360f9...be0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 25. mai 2020 #11 Del Skrevet 25. mai 2020 Broccolisalat med bacon, pestopizza med oliven og rødløk (god kald også), hummus, tomat & mozzarellasalat, artiskokkhjerter surret med parmaskinke eller serrano. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2020 #12 Del Skrevet 25. mai 2020 Brokkoli og skinkepai. Kjøper bare ferdig bunn. Hjemmelagde karbonader. Lasagne. Om det er varme muligheter. Pastasalat (kjøp litt fancy pasta, tynne skruer feks) må ha i vårløk og feta (oliven også men ha det i egen bolle) Er det barn med lager jeg gjerne pizzasnurrer med pølse. Noen ganger lager jeg roastbeef med hjemmelaget lun potetsalat. (Ha i rødløk, rømme og majones over nykokte delte poteter mens potetene fortsatt har litt lunk) Anonymkode: 66c78...804 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2020 #13 Del Skrevet 26. mai 2020 Takk for mange gode forslag! hi Anonymkode: f4cd6...391 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2020 #14 Del Skrevet 26. mai 2020 23 timer siden, Anonym bruker skrev: En slags svinerull i tynne skiver, Tar en svin indrefile og slår flat med en kjøtthaller. Finhakker 1-2 sjalottløk og noe sjampinjong og steker sammen med litt salt, pepper og persille. Smører utover kjøttet, ruller sammen og har bacon rundt. Lar hvile i kjøleskapet ca 1 time, eller over natten. Inn i ovnen på 150 grader med steketermometer til ca 65 grader. Sette i kjøleskapet over natten, og dele i tynne skiver med en skarp kniv (må være kjøleskapkald helt gjennom ellers så faller den fort fra hverandre) Anonymkode: a2e6f...f62 Høres godt ut Serveres kald? Hva er best til den? Anonymkode: d91ee...ef5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mai 2020 #15 Del Skrevet 27. mai 2020 Flere? Anonymkode: f4cd6...391 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mai 2020 #16 Del Skrevet 27. mai 2020 22 timer siden, Anonym bruker skrev: Høres godt ut Serveres kald? Hva er best til den? Anonymkode: d91ee...ef5 Serverer kald ja, har den som en del av der alle har med noe, men veldig godt sammen med en brokkoli-salat. Kan også serveres varm i tykkere skiver som middag med omtrent det samme tilbehøret man har til biff Anonymkode: a2e6f...f62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mai 2020 #17 Del Skrevet 27. mai 2020 Quinoasalat med rå laks, mango, avokado og koriander evt bolinos med hjemmelaget avioli Anonymkode: 8db3f...624 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 27. mai 2020 #18 Del Skrevet 27. mai 2020 Cæsarsalat. Posjerer kyllingbryst, gjerne med litt krydder og urter i vannet, dagen før og skjærer i skiver, river hjertesalat litt grovt og blander alt med den gode dressingen jeg kjøper på delikatessebutikken (kan lage selv, men gidder ofte ikke ), og så har jeg med krutonger, sprøstekt bacon og høvla parmesan som jeg drysser over rett før vi skal spise. Skal det være varmmat så lager jeg ofte Stifado. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mia_73 Skrevet 27. mai 2020 #19 Del Skrevet 27. mai 2020 Gratinert grønn asparges med seranoskinke og parmesan. (er det mange og utenfor sesong kan det bli en kostbar affære) Roastbiff i tynne skiver med stekt løk Fylte egg Bulgursalat Dadler surret i bacon Små kyllingspydd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå