Jump to content
Enmeline

Ingen lyst :(

Recommended Posts

Enmeline

Sitter in deep shit. Er gift med verdens fineste mann, men tenner ikke på han lenger. Vi har vært gift 14 år og sammen i 17 år. To ungdommer sammen. Jeg har møtt en mann, og vi har rotet litt rundt, men ikke hatt sex sammen. Føler likevel selvfølgelig at jeg er utro etter noter, men jeg er så tilfredstilt. Snap er flittig i bruk. Jeg vet at jeg burde kutte han helt ut og at jeg oppfører meg forferdelig. Det skal sies at mitt ekteskap har vært en bølgedal av følelser, men nå er vi inne i en «fin» periode og likevel holder jeg på slik.... Noen med noen gode råd, erfaringer? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Du må ta et valg - og så må du legge energien din der du vil være.

Dropp han du roter med. Hvis du ikke gjør det vil du aldri greie å ta et rasjonelt eller riktig valg. Du må først rydde opp der du er før du ev. roter deg bort i en annen. Det er også det eneste riktige å gjøre, både mot mannen din og den andre mannen. Nå leker du med følelsene til begge to, bare at mannen din ikke vet at du gjør det og er emosjonell utro.

Hva har du og mannen din gjort siste året for å holde på kjærestefølelsene og spenningen - og dermed tenningen - i forholdet? Har du gjort en innsats der? Har mannen din gjort det?

Du sier mannen din er verdens fineste... og likevel velger du å være utro. Man skulle tro at hvis du virkelig mener mannen din er verdens fineste, da ville du heller legge energien og fokuset ditt for å beholde verdens fineste...

En gang tente du og mannen på hverandre. En gang hadde dere spenning i forholdet. En gang var dere oppmerksomme på hverandre, så hverandre, søkte hverandres nærhet - sett dere ned og snakk sammen om hvordan dere kan komme tilbake dit. Men dropp den andre mannen før du snakker med mannen.

Anonymkode: e3261...749

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...