Anonym bruker Skrevet 27. mars 2020 #1 Del Skrevet 27. mars 2020 Jeg må spare tid. Anonymkode: 05b03...43a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mars 2020 #2 Del Skrevet 27. mars 2020 Lasagne lapskaus kjøttdeig eller kyllingbiter i wraps og pitabrød. (Bruk kjøttet flere dager og varier med tilbehør, dressinger og brød/wraps) tacopai eller annen pai med salat pastasalat med kylling og godt brød Gulasjsuppe (tar lang tid å lage men kan spises i flere dager) Hot kyllingsuppe (kjapt å lage, god flere dager.) https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/supper/hot-kyllingsuppe?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwyPbzBRDsARIsAFh15JZ2TCj43F4y8thFHnUfrLlxuQuyZPaJogEwveaglBzdOF0A3dd8WuoaArWyEALw_wcB Anonymkode: 6fbac...67f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 27. mars 2020 #3 Del Skrevet 27. mars 2020 Hvis du har plass i fryseren, så er det jo mye du kan lage store porsjoner av og fryse ned, for så å ta opp igjen når det trengs: Lapskaus Lasagne Langkokte gryter som stifado, chili con carne, boeuf bourguignon Karbonader Om du ikke har det, så kan du f.eks lage en stooor porsjon suppelapskaus på karbonadedeig, vann, buljong, løk og lapskausblanding. Spis dette til middag på dag 1, dag to har du hermetiske tomater, hvitløk og basilikum i og koker litt pasta til, og spiser det som en slags minestronesuppe. Dag tre kjører du det som er igjen glatt med stavmikser, har i en fløteskvett, koker ett egg, har i rester av pastaen og spiser det som tomatsuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mars 2020 #4 Del Skrevet 27. mars 2020 Pulled pork eller chiken som du kan benytte i forskjellige type retter i flere dager I hamburgerbrød I wrap I pastasalat Med potetsalat På pizza Anonymkode: 71d72...6a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. mars 2020 #5 Del Skrevet 27. mars 2020 Når vi har potetmiddager koker jeg alltid mange poteter og lager pytt i panne neste dag. Stekte poteter, noen restegrønnsaker, f.eks kjøttboller eller middagspølser i biter, løk og speilegg. Noe av det beste ungene får. Du kan lage omelett eller pai også av rester neste dag. Anonymkode: 1b97a...d22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå