Anonym bruker Skrevet 21. februar 2020 #1 Skrevet 21. februar 2020 Jeg skal kaldheve en pizzadeig, og tenker å ha den i kjøleskapet i 18 timer. Hever emnene individuelt i baller (Jan Vardøen-oppskrift) Vet noen om den bør hvile i romtemperatur før man baker den ut, eller om man bare tar den ut og begynner å jobbe med den med en gang? Evn hvor lenge den bør ligge ute først? Anonymkode: da7fe...d96
ostepop123 Skrevet 21. februar 2020 #2 Skrevet 21. februar 2020 Jeg har aldri prøvd Jan Vardøens oppskrift, men jeg kaldhever pizzadeig ofte. Jeg pleier som regel å ta den rett ut av kjøleskapet, det funker fint! Da er den lett å jobbe med.
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2020 #3 Skrevet 21. februar 2020 54 minutter siden, ostepop123 skrev: Jeg har aldri prøvd Jan Vardøens oppskrift, men jeg kaldhever pizzadeig ofte. Jeg pleier som regel å ta den rett ut av kjøleskapet, det funker fint! Da er den lett å jobbe med. Supert, tusen takk for svar! Da prøver jeg det 🙂 Anonymkode: da7fe...d96
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå