Gå til innhold

Kaldheving pizzadeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal kaldheve en pizzadeig, og tenker å ha den i kjøleskapet i 18 timer. Hever emnene individuelt i baller (Jan Vardøen-oppskrift) Vet noen om den bør hvile i romtemperatur før man baker den ut, eller om man bare tar den ut og begynner å jobbe med den med en gang? Evn hvor lenge den bør ligge ute først? 

Anonymkode: da7fe...d96

Skrevet

Jeg har aldri prøvd Jan Vardøens oppskrift, men jeg kaldhever pizzadeig ofte. Jeg pleier som regel å ta den rett ut av kjøleskapet, det funker fint! Da er den lett å jobbe med.

Skrevet
54 minutter siden, ostepop123 skrev:

Jeg har aldri prøvd Jan Vardøens oppskrift, men jeg kaldhever pizzadeig ofte. Jeg pleier som regel å ta den rett ut av kjøleskapet, det funker fint! Da er den lett å jobbe med.

Supert, tusen takk for svar! Da prøver jeg det 🙂 

Anonymkode: da7fe...d96

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...