Jump to content
Anonym bruker

Havregryn i bakst og matlaging generelt

Recommended Posts

Anonym bruker

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Feks havrevafler/pannekaker, brød osv. Jeg har da alltid tatt for gitt at de mener lettkokte havregryn. Men kan vanlige havregryn også brukes eller blir det helt feil? Siden de ikke løser seg opp og kleber på samme måte?

Håper noen kan svare🙂

Anonymkode: 29f6e...fd4

Prøv deg fram. De store, litt «stive» gryna trenger kanskje at du har litt mer væske i deigen/røra; og at du lar det svelle ekstra?

Anonymkode: 7f015...394

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ileus

Bruker havremel, synes baksten smuler så med hele havregryn. Har du ikke havremel kan du bare kjøre havregryn i blender eller  med stavmikser.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg bruker oftest store havregryn. Null problem!

Anonymkode: 81aaf...6ce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...