Jump to content
Anonym bruker

Hvordan lager du perfekt havregrynsgrøt?

Recommended Posts

Anonym bruker
Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Var det så virkelig så vanskelig å skjønne?? Det er en grøt som ikke er som lim å som ikke er som suppe. 

Anonymkode: d81a3...4f7

Stått opp med feil bein dag tydeligvis

Anonymkode: 7f741...955

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker
5 timer siden, tante grusom master of law skrev:

Jeg skulle gjerne ha visst hvordan de lager havregrøten i kantina på jobben. Den er så ufattelig god. Skikkelig fluffy og ikke kornete. Nesten som pudding. 

Jeg vet at de damper den i ovnen, med halvparten vann og halvparten melk og litt salt. Men jeg får det ikke til hjemme, den blir mye mer grynete og må tygges mye mer hjemme. 

Noen som vet hvordan man får til det?

Har du prøvd havremel isteden for havregryn? 

Anonymkode: 1a275...c59

Share this post


Link to post
Share on other sites
tante grusom master of law
1 minutt siden, Anonym bruker skrev:

Har du prøvd havremel isteden for havregryn? 

Anonymkode: 1a275...c59

Nei det har jeg ikke. Kanskje det er tingen ja!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg har gryn i en skål, koker opp vann og har over. Lar det stå å svelle et par minutter. Blir den for tykk har jeg i litt mer vann. Lager seg selv og alltid passe varm. Har aldri kokt havregrøt i gryte. 

Anonymkode: bd876...332

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...