Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #26 Del Skrevet 14. februar 2020 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Var det så virkelig så vanskelig å skjønne?? Det er en grøt som ikke er som lim å som ikke er som suppe. Anonymkode: d81a3...4f7 Stått opp med feil bein dag tydeligvis Anonymkode: 7f741...955 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #27 Del Skrevet 14. februar 2020 5 timer siden, tante grusom master of law skrev: Jeg skulle gjerne ha visst hvordan de lager havregrøten i kantina på jobben. Den er så ufattelig god. Skikkelig fluffy og ikke kornete. Nesten som pudding. Jeg vet at de damper den i ovnen, med halvparten vann og halvparten melk og litt salt. Men jeg får det ikke til hjemme, den blir mye mer grynete og må tygges mye mer hjemme. Noen som vet hvordan man får til det? Har du prøvd havremel isteden for havregryn? Anonymkode: 1a275...c59 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 14. februar 2020 #28 Del Skrevet 14. februar 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Har du prøvd havremel isteden for havregryn? Anonymkode: 1a275...c59 Nei det har jeg ikke. Kanskje det er tingen ja! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2020 #29 Del Skrevet 14. februar 2020 Jeg har gryn i en skål, koker opp vann og har over. Lar det stå å svelle et par minutter. Blir den for tykk har jeg i litt mer vann. Lager seg selv og alltid passe varm. Har aldri kokt havregrøt i gryte. Anonymkode: bd876...332 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå