Gå til innhold

Hvordan lager du perfekt havregrynsgrøt?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Var det så virkelig så vanskelig å skjønne?? Det er en grøt som ikke er som lim å som ikke er som suppe. 

Anonymkode: d81a3...4f7

Stått opp med feil bein dag tydeligvis

Anonymkode: 7f741...955

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

5 timer siden, tante grusom master of law skrev:

Jeg skulle gjerne ha visst hvordan de lager havregrøten i kantina på jobben. Den er så ufattelig god. Skikkelig fluffy og ikke kornete. Nesten som pudding. 

Jeg vet at de damper den i ovnen, med halvparten vann og halvparten melk og litt salt. Men jeg får det ikke til hjemme, den blir mye mer grynete og må tygges mye mer hjemme. 

Noen som vet hvordan man får til det?

Har du prøvd havremel isteden for havregryn? 

Anonymkode: 1a275...c59

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Anonym bruker skrev:

Har du prøvd havremel isteden for havregryn? 

Anonymkode: 1a275...c59

Nei det har jeg ikke. Kanskje det er tingen ja!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gryn i en skål, koker opp vann og har over. Lar det stå å svelle et par minutter. Blir den for tykk har jeg i litt mer vann. Lager seg selv og alltid passe varm. Har aldri kokt havregrøt i gryte. 

Anonymkode: bd876...332

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...