Jump to content
Anonym bruker

Hvor mange ulike pålegg «må» du ha i kjøleskapet til enhver tid?

Recommended Posts

Anonym bruker

:) 

Anonymkode: 9a357...0dd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

For min del holder det med tre. Salami, kokt skinke, ev. hamburgerrygg og Norvegia. 

Anonymkode: fed9d...fc3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel...

Anonymkode: a27b1...4b8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
1 minutt siden, Anonym bruker skrev:

Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel...

Anonymkode: a27b1...4b8

Og det er jo helt individuelt..

Anonymkode: 9a357...0dd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Leverpostei, skinke i en eller annen variant, fårepølse og ost.

Anonymkode: 70bac...f01

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg har alltid ripsgele, leverpostei, majones, smøreost på tube og en eller annen type kjøttpålegg.

Anonymkode: b9957...5e5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Anonym bruker
9 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel...

Anonymkode: a27b1...4b8

Men hun spør jo hva du og vi andre her inne liker

Anonymkode: b9957...5e5

Share this post


Link to post
Share on other sites
amandine

Vi har som oftest hjemmelaget syltetøy av et eller annet slag, appelsinmarmelade, leverpostei med tilbehør, kaviar, kokt egg, spekeskinke, salami, kokt skinke, Norvegia og sveitser- ost, magerost, en type brunost, peanøttsmør, makrell i tomat og svolværpostei. Men vi er mange med forskjellige preferanser!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Må alltid ha Norvegia og krydderskinke, mannen må ha salami, gutten vår liker best prim, leverpostei og baconost 🙂. Så det blir vel 6 pålegg 🙂

Anonymkode: 2b754...82f

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Her er det bare eg og meg, og jeg må alltid ha majones, egg, makrell i tomat og leverpostei. Og innimellom noe spekemat.

Lager ellers en del pålegg selv, og da er det etter innfallsmetoden og hva jeg måtte ha i kjøleskapet. I dag laget jeg noe à la italiensk salat. Før helgen laget jeg en påleggssalat med lobnobs. Jeg lager vegetabilsk postei med hvite bønner og sopp, mandelsmør. Noen ganger lager jeg tunfisksalat til pålegg eller eggesalat.

Anonymkode: 4535c...5e3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Gulost. Leverpostei. Salt pålegg (salami eller skinke). Ordentlig smør eller bremykt. Har alltid egg i kjøleskapet og melk. Dette er minimum. 

Anonymkode: 17b09...7e3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
19 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Her er det bare eg og meg, og jeg må alltid ha majones, egg, makrell i tomat og leverpostei. Og innimellom noe spekemat.

Lager ellers en del pålegg selv, og da er det etter innfallsmetoden og hva jeg måtte ha i kjøleskapet. I dag laget jeg noe à la italiensk salat. Før helgen laget jeg en påleggssalat med lobnobs. Jeg lager vegetabilsk postei med hvite bønner og sopp, mandelsmør. Noen ganger lager jeg tunfisksalat til pålegg eller eggesalat.

Anonymkode: 4535c...5e3

Hvordan lagde du påleggssalat med lobnobs? Jeg har en pakke med det i fryseren, men aner ikke hva jeg skal gjøre med den 😂

Anonymkode: b9957...5e5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
40 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Men hun spør jo hva du og vi andre her inne liker

Anonymkode: b9957...5e5

Her er vi 3 barn og 2 voksne som alle liker forskjellige ting, så vår liste er laaang:
- Skinkeost
- Baconost
- Gulost
- Jarlsberg vellagret
- Ridder ost
- Fløtemysost
- Kokt skinke
- Spekaskinke
- Salami fra Jacob's - to forskjellige typer
- Dansk salami
- Stabburets leverpostei
- Mills ovnsbakte leverpostei
- Jordbørsyltetøy
- Eplesyltetøy
- Appelsinsyltetøy

Anonymkode: a27b1...4b8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Anonym bruker

Jeg spiser bare Norvegia, mannen spiser skinke eller grov leverpostei, barna spiser salami, syltetøy, leverpostei, prim eller skinkeost. Så 7 pålegg har vi ihvertfall i kjøleskapet. Ellers har vi alltid egg i helgene. 

Anonymkode: 99268...c39

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Hvitost, brunost, prim, leverpostei, skinke/hamburgerrygg, spekeskinke, salami, fårepølse, egg, skinkeost.

Anonymkode: ec50d...80c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Vi har salami (variere litt hvilken type vi har), hvitost, kokt skinke, fårepølse, leverpostei, hjemmelaget syltetøy og brunost. 

Anonymkode: e9d7e...d97

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg: brunost, gouda eller jarsberg, lerums sukkerfrie syltetøy og tubeost. Helst kokt skinke eller kyllingpålegg i tillegg. 

Mannen: Hvilken som helst spekepølse, leverpostei og brunost

Barn 1: brunost, fårepølse og tubeost

Barn 2: makrell i tomat og fårepølse

Anonymkode: ea6bf...cb8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Leverpostei, makrell i tomat, diverse syltetøy, vanlig gulost og grädost, hamburgerygg, salami, italiensk salat, majones, egg og brunost. Også må jeg alltid ha en nugatti i skuffen! 😁

Anonymkode: af83e...871

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Norvegia

Brunost

Hjemmelaget jordbærsyltetøy

Salami

Kokt skinke

Egg

Agurk

Har som regel flere typer da, men disse har vi alltid.

Anonymkode: 5841a...ce5

Share this post


Link to post
Share on other sites
ROFL

Norvegia

Brunost

Hamburgerrygg/skinke/servelat

Salami

Leverpostei

Smør

Majones

Rødbetsalat

Skinkeost

Egg

Makrell i tomat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg er fornøyd med kun norvegia. Mannen vil gjerne ha flere forskjellige typer kjøttpålegg, og sønnen vil ha leverpostei, kaviar og skinkeost.

Anonymkode: 251f4...898

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Ost (brun eller hvitost) og jordbærsyltetøy. MÅ ikke ha syltetøy forresten.

Anonymkode: 358f2...029

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvordan lagde du påleggssalat med lobnobs? Jeg har en pakke med det i fryseren, men aner ikke hva jeg skal gjøre med den 😂

Anonymkode: b9957...5e5

Det er godt å spise på skive bare med majones til også.

Jeg har olivenolje og majones i en skål og en del fersk sitronsaft. Hakker vårløk og rød paprika i små biter. Har oppi olje/majones-blandingen og salter etter behov. Så har jeg bare oppi pakken med lobnob og skiser den med en gaffel slik at den "fliser" seg opp. Det er godt med dill oppi også.

Jeg lager alltid med to pakker lobnob, ganske stor porsjon, men den holder noen dager i kjøleskapet, og så er det godt :)

Anonymkode: 4535c...5e3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Holder med en type pålegg for meg og da gjerne hvitost. Men for at alle skal ha noe de liker vil jeg gjerne ha salami, jordbærsyltetøy, leverpostei og skinkeost. 

Anonymkode: f6bcd...3c9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er godt å spise på skive bare med majones til også.

Jeg har olivenolje og majones i en skål og en del fersk sitronsaft. Hakker vårløk og rød paprika i små biter. Har oppi olje/majones-blandingen og salter etter behov. Så har jeg bare oppi pakken med lobnob og skiser den med en gaffel slik at den "fliser" seg opp. Det er godt med dill oppi også.

Jeg lager alltid med to pakker lobnob, ganske stor porsjon, men den holder noen dager i kjøleskapet, og så er det godt :)

Anonymkode: 4535c...5e3

Tusen takk, skal teste det :)

Anonymkode: b9957...5e5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...