Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #1 Del Skrevet 16. september 2019 Anonymkode: 9a357...0dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #2 Del Skrevet 16. september 2019 For min del holder det med tre. Salami, kokt skinke, ev. hamburgerrygg og Norvegia. Anonymkode: fed9d...fc3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #3 Del Skrevet 16. september 2019 Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel... Anonymkode: a27b1...4b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #4 Del Skrevet 16. september 2019 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel... Anonymkode: a27b1...4b8 Og det er jo helt individuelt.. Anonymkode: 9a357...0dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #5 Del Skrevet 16. september 2019 Leverpostei, skinke i en eller annen variant, fårepølse og ost. Anonymkode: 70bac...f01 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #6 Del Skrevet 16. september 2019 Jeg har alltid ripsgele, leverpostei, majones, smøreost på tube og en eller annen type kjøttpålegg. Anonymkode: b9957...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #7 Del Skrevet 16. september 2019 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det kommer da an på hvor mange forskjellig påleggstyper dere liker det vel... Anonymkode: a27b1...4b8 Men hun spør jo hva du og vi andre her inne liker Anonymkode: b9957...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 16. september 2019 #8 Del Skrevet 16. september 2019 Vi har som oftest hjemmelaget syltetøy av et eller annet slag, appelsinmarmelade, leverpostei med tilbehør, kaviar, kokt egg, spekeskinke, salami, kokt skinke, Norvegia og sveitser- ost, magerost, en type brunost, peanøttsmør, makrell i tomat og svolværpostei. Men vi er mange med forskjellige preferanser! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #9 Del Skrevet 16. september 2019 Må alltid ha Norvegia og krydderskinke, mannen må ha salami, gutten vår liker best prim, leverpostei og baconost 🙂. Så det blir vel 6 pålegg 🙂. Anonymkode: 2b754...82f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #10 Del Skrevet 16. september 2019 Her er det bare eg og meg, og jeg må alltid ha majones, egg, makrell i tomat og leverpostei. Og innimellom noe spekemat. Lager ellers en del pålegg selv, og da er det etter innfallsmetoden og hva jeg måtte ha i kjøleskapet. I dag laget jeg noe à la italiensk salat. Før helgen laget jeg en påleggssalat med lobnobs. Jeg lager vegetabilsk postei med hvite bønner og sopp, mandelsmør. Noen ganger lager jeg tunfisksalat til pålegg eller eggesalat. Anonymkode: 4535c...5e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #11 Del Skrevet 16. september 2019 Gulost. Leverpostei. Salt pålegg (salami eller skinke). Ordentlig smør eller bremykt. Har alltid egg i kjøleskapet og melk. Dette er minimum. Anonymkode: 17b09...7e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #12 Del Skrevet 16. september 2019 19 minutter siden, Anonym bruker skrev: Her er det bare eg og meg, og jeg må alltid ha majones, egg, makrell i tomat og leverpostei. Og innimellom noe spekemat. Lager ellers en del pålegg selv, og da er det etter innfallsmetoden og hva jeg måtte ha i kjøleskapet. I dag laget jeg noe à la italiensk salat. Før helgen laget jeg en påleggssalat med lobnobs. Jeg lager vegetabilsk postei med hvite bønner og sopp, mandelsmør. Noen ganger lager jeg tunfisksalat til pålegg eller eggesalat. Anonymkode: 4535c...5e3 Hvordan lagde du påleggssalat med lobnobs? Jeg har en pakke med det i fryseren, men aner ikke hva jeg skal gjøre med den 😂 Anonymkode: b9957...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #13 Del Skrevet 16. september 2019 40 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men hun spør jo hva du og vi andre her inne liker Anonymkode: b9957...5e5 Her er vi 3 barn og 2 voksne som alle liker forskjellige ting, så vår liste er laaang: - Skinkeost - Baconost - Gulost - Jarlsberg vellagret - Ridder ost - Fløtemysost - Kokt skinke - Spekaskinke - Salami fra Jacob's - to forskjellige typer - Dansk salami - Stabburets leverpostei - Mills ovnsbakte leverpostei - Jordbørsyltetøy - Eplesyltetøy - Appelsinsyltetøy Anonymkode: a27b1...4b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #14 Del Skrevet 16. september 2019 Jeg spiser bare Norvegia, mannen spiser skinke eller grov leverpostei, barna spiser salami, syltetøy, leverpostei, prim eller skinkeost. Så 7 pålegg har vi ihvertfall i kjøleskapet. Ellers har vi alltid egg i helgene. Anonymkode: 99268...c39 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #15 Del Skrevet 16. september 2019 Hvitost, brunost, prim, leverpostei, skinke/hamburgerrygg, spekeskinke, salami, fårepølse, egg, skinkeost. Anonymkode: ec50d...80c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #16 Del Skrevet 16. september 2019 Vi har salami (variere litt hvilken type vi har), hvitost, kokt skinke, fårepølse, leverpostei, hjemmelaget syltetøy og brunost. Anonymkode: e9d7e...d97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #17 Del Skrevet 16. september 2019 Jeg: brunost, gouda eller jarsberg, lerums sukkerfrie syltetøy og tubeost. Helst kokt skinke eller kyllingpålegg i tillegg. Mannen: Hvilken som helst spekepølse, leverpostei og brunost Barn 1: brunost, fårepølse og tubeost Barn 2: makrell i tomat og fårepølse Anonymkode: ea6bf...cb8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #18 Del Skrevet 16. september 2019 Leverpostei, makrell i tomat, diverse syltetøy, vanlig gulost og grädost, hamburgerygg, salami, italiensk salat, majones, egg og brunost. Også må jeg alltid ha en nugatti i skuffen! 😁 Anonymkode: af83e...871 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #19 Del Skrevet 16. september 2019 Norvegia Brunost Hjemmelaget jordbærsyltetøy Salami Kokt skinke Egg Agurk Har som regel flere typer da, men disse har vi alltid. Anonymkode: 5841a...ce5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ROFL Skrevet 16. september 2019 #20 Del Skrevet 16. september 2019 Norvegia Brunost Hamburgerrygg/skinke/servelat Salami Leverpostei Smør Majones Rødbetsalat Skinkeost Egg Makrell i tomat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #21 Del Skrevet 16. september 2019 Jeg er fornøyd med kun norvegia. Mannen vil gjerne ha flere forskjellige typer kjøttpålegg, og sønnen vil ha leverpostei, kaviar og skinkeost. Anonymkode: 251f4...898 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #22 Del Skrevet 16. september 2019 Ost (brun eller hvitost) og jordbærsyltetøy. MÅ ikke ha syltetøy forresten. Anonymkode: 358f2...029 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #23 Del Skrevet 16. september 2019 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvordan lagde du påleggssalat med lobnobs? Jeg har en pakke med det i fryseren, men aner ikke hva jeg skal gjøre med den 😂 Anonymkode: b9957...5e5 Det er godt å spise på skive bare med majones til også. Jeg har olivenolje og majones i en skål og en del fersk sitronsaft. Hakker vårløk og rød paprika i små biter. Har oppi olje/majones-blandingen og salter etter behov. Så har jeg bare oppi pakken med lobnob og skiser den med en gaffel slik at den "fliser" seg opp. Det er godt med dill oppi også. Jeg lager alltid med to pakker lobnob, ganske stor porsjon, men den holder noen dager i kjøleskapet, og så er det godt Anonymkode: 4535c...5e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #24 Del Skrevet 16. september 2019 Holder med en type pålegg for meg og da gjerne hvitost. Men for at alle skal ha noe de liker vil jeg gjerne ha salami, jordbærsyltetøy, leverpostei og skinkeost. Anonymkode: f6bcd...3c9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september 2019 #25 Del Skrevet 16. september 2019 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Det er godt å spise på skive bare med majones til også. Jeg har olivenolje og majones i en skål og en del fersk sitronsaft. Hakker vårløk og rød paprika i små biter. Har oppi olje/majones-blandingen og salter etter behov. Så har jeg bare oppi pakken med lobnob og skiser den med en gaffel slik at den "fliser" seg opp. Det er godt med dill oppi også. Jeg lager alltid med to pakker lobnob, ganske stor porsjon, men den holder noen dager i kjøleskapet, og så er det godt Anonymkode: 4535c...5e3 Tusen takk, skal teste det Anonymkode: b9957...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå