Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #1 Del Skrevet 23. august 2019 Eller ville dere ikke tatt sjansen på det? Anonymkode: c8d8b...3f4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #2 Del Skrevet 23. august 2019 Kylling er det eneste produktet jeg følger datomerking på. MEN, du kjenner fort på lukta om kjøttet ikke er bra. Anonymkode: 8ac80...02c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #3 Del Skrevet 23. august 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kylling er det eneste produktet jeg følger datomerking på. MEN, du kjenner fort på lukta om kjøttet ikke er bra. Anonymkode: 8ac80...02c Kjøttet lukter helt normalt, men kan jeg spise det i morgen hvis det kokes i dag? Eller burde jeg fryse det, tine det i morgen og lage suppa da? Anonymkode: c8d8b...3f4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #4 Del Skrevet 23. august 2019 Ja, det kan du! Anonymkode: 5c00d...097 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #5 Del Skrevet 23. august 2019 Ja, det er helt uproblematisk, men du bør nok sette maten i kjøleskapet når den er ferdig. Anonymkode: 0b699...a7b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #6 Del Skrevet 23. august 2019 Selvfølgelig kan du det Anonymkode: 159c6...16d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. august 2019 #7 Del Skrevet 23. august 2019 Ja, om den lukter bra. Anonymkode: ba84d...70e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå