Jump to content

Når bør man prøve på dresser etc.


Anonym bruker

Recommended Posts

Anonym bruker

Hvor mye vokser barn, som oftest, i alderen 3-6 år? Hvis man prøver på en vinterdress i august, og den er ganske mye for stor, vil barnet vokse inn i den på litt under et halvt år? 

Anonymkode: ad913...6f5

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Vi prøver i morgen :) skal finne fram alt i morgen prøve , hvis det ikke passer må vi ut å handle , senere ... høsten nærmer seg nå

Anonymkode: 67fcb...178

Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Unger vokser i rykk og napp, så du kan klaffe og du kan bomme. Når jeg kjøper dress kjøper jeg en dress de kan ha endel under, de har aldri mye under dressen men når jeg kjøper en som jeg tenker passer bra med en tykk genser under så pleier jeg å treffe greit. Ungene har igrunn bare vanlig tøy under dressen jeg kjøper heller en skikkelig varm dess, en en dress som skal ha lag på lag under. Men om de får en veldig vokseperiode så er det ikke sikkert den holder ut sesongen. Siden jeg har utebarn så har jeg alltid mer enn ett sett utetøy. Kjøper helst sett nr to på salg og da gjerne litt større, det går helt greit om dress nr 2 er litt større, såfremt den de bruker mest passer bra. Minste arver av største også, så hu har gjerne fler liggende om det er krise. 

Anonymkode: e85df...664

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...