Jump to content
Anonym bruker

Dere m stekeplate 1-9. Hva stiller du den på når du skal fritere vårruller?

Recommended Posts

Anonym bruker

Hvor mye olje? 

Skal våge meg på litt fritering. Men er litt redd etter å vært til stede med ei gryte med smult gikk ut av kontroll.

Anonymkode: ce748...97d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lektor Doppler med tillegg

Bruk termometer og mål varmen. Men jeg tipper 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg har bare fritert dounuts og har den da på 7. Vårruller sterker jeg i stekeovnen på 220-230 grader varmluft i 22-23 minutter, bare pensler med olje først. De blir skikkelig knasende sprø!

Anonymkode: 58f34...66c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Kjøp airfryer heller. Enklere og sunnere 

Anonymkode: 5e3d7...8f5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
6 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg har bare fritert dounuts og har den da på 7. Vårruller sterker jeg i stekeovnen på 220-230 grader varmluft i 22-23 minutter, bare pensler med olje først. De blir skikkelig knasende sprø!

Anonymkode: 58f34...66c

Steker du de frosne?

Anonymkode: 74857...683

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Steker du de frosne?

Anonymkode: 74857...683

Begge deler. Når jeg først lager, lager jeg 40 stykk. Steker ferske til der og da og fryser resten. Når vi skal ha igjen, tar jeg den frosne rett i ovnen (pensler med olje først).

Anonymkode: 58f34...66c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Anonym bruker

6-7

Anonymkode: 1e5cd...68e

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...