Jump to content
Mavise

Få tredjemann når søsknene går på skolen?

Recommended Posts

Mavise
Posted (edited)

Noen her som har erfaring med å få barn nr tre når storesøsknene går på skolen?

Jeg og mannen har fram til ganske nylig vært skjønt enige om at vi ikke skal ha flere barn. Våre to første har vært mer enn en håndfull for oss, og vi opplever at vi ikke har kapasitet til flere. De er ganske tette og det ble veldig krevende, i tillegg har parforholdet slitt etter at vi fikk barn.

I sommer har det imidlertid skjedd en liten snuoperasjon. Av en eller annen grunn har det skjedd noe i meg som gjør at tanken på en tredjemann begynner å bli fin og god i stedet for veldig skremmende. Mannen er også for første gang noensinne litt med på notene (de to første var nok mest mitt initiativ). Yngstemann begynner på skolen neste år, og eldstemann har allerede begynt, og ting er jo mye enklere nå. De er forholdsvis selvstendige og sover natta igjennom. Samtidig som de tidvis driver oss vanvidd med krangling, rampestreker og ekstrem viljestyrke som ofte fører til kaotiske tilstander. Men er det en ting de har til felles er det et stort ønske om en liten lillebror eller lillesøster, de er supersosiale begge to og har mye omsorg i seg.

Noen som har vært i denne situasjonen og kan fortelle hvordan det gikk? Ble det et barn til eller ikke? Angrer du eller ikke (man angrer strengt talt ikke på barn, men går vel an å tenke at man ikke hadde gjort det igjen?)?

Føler jeg ikke har god tid på å bestemme meg, for alderen bikker feil side av 30-åra om ikke så lenge. Men er redd for å forhaste meg også, og sitte igjen med det totale kaos og et surt parforhold...

Evt noen tips om hva som er viktig å tenke på for at det skal funke så bra som mulig for alle?

Edited by Mavise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...